Go-Kids Eindhoven 4 jaar!

Go-Kids Eindhoven bestaat 4 jaar!

Op dinsdag 1 september 2020 is het inmiddels 4 jaar geleden dat ik startte met Go-Kids regio Eindhoven. 

Hoe het begon? Ik ontmoette destijds Saskia van Go-Kids Breda op een verjaardag bij ons in de buurt. We raakten in gesprek en zij was erg enthousiast over haar Go-Kids activiteiten. Kort erna heb ik besloten om regio Eindhoven op te zetten als 10e Go-Kids regio van Nederland.

Op 1 september 2016 ging ik van start en benaderde ik zoveel mogelijk leuke kindvriendelijke bestemmingen in regio Eindhoven. Zo ontdekte ik natuurlijk hoeveel aanbod er is van leuke gezinsuitjes, kinderfeestjes, events en nog veel meer. En we hebben nog steeds niet alles ontdekt hoor! Heb jij een leuke tip? Mail naar fleur@go-kids.nl.

En wat vliegt de tijd; inmiddels bestaan we al weer 4 jaar en werk ik nog elke dag met plezier aan deze leuke uitjes site en informeer ik jullie graag over wat er allemaal te doen is in Eindhoven en omgeving. We hebben ook hele mooie en fijne samenwerkingen met klanten als sinds het eerste uur en daar ben ik erg dankbaar voor. 

Winactie Go-Kids

Ook wil ik jullie, mijn volgers, bedanken voor het volgen van Go-Kids, het delen van tips en het blijven bezoeken van de Go-Kids site voor leuke tips. Elk jaar vieren we onze Go-Kids verjaardag met een leuke winactie. Dit jaar verloten we een super gave KIDS' CADEAU kaart t.w.v. 25 euro. Deze kaart is landelijk te besteden voor speelgoed, boeken, kleding, activiteiten en meer. O.a. te besteden bij HEMA, Monkey Town, Top1Toys, C&A, Bruna, Perry Sport, Donald Duck etc. 

Wil je kans maken?

  • LIKE het Facebook of Instagram bericht
  • Plaat in een reactie een leuke felicitatie voor onze 4e verjaardag.
  • Fijn als je ons FB bericht deelt met je vrienden. Of deel onze post in jouw stories op Insta.

We maken de winnaar bekend op maandag 7 september. Succes! Liefs, Fleur

Log In