Verkiezing Twente

Doe mee met de leukste verkiezing van de regio Twente!

Alle kindvriendelijke bestemmingen in de regio mogen meedoen!

Nog even en het is weer voorjaar. Het zonnetje gaat weer schijnen en alles wordt weer groen. Dit is vaak ook het teken dat het recreatieseizoen weer van start gaat. En om het seizoen dit jaar een vliegende start te geven, organiseert Go-Kids vanaf 1 april een unieke regionale verkiezing van de meest kindvriendelijke plek: 'de Gaafste plek van de regio Twente' verkiezing. En alle kindvriendelijke bestemmingen in de regio mogen meedoen!

De verkiezing wordt ondersteund door het Twents Bureau voor Toerisme en Almelo Promotie en samen roepen we alle gezinnen in de regio op om te stemmen op hun favoriete kindvriendelijke plek. Met die eer wil je natuurlijk graag strijken!

Wie doen er mee?

Alle bestemmingen die op Go-Kids onder een van de hoofdrubrieken staan (Kunst&Cultuur, Sport&Spel, Erop Uit, Shoppen, Eten&Drinken), doen automatisch mee met de verkiezing. Bedrijven die nog niet op de site staan, kunnen zich voor deze verkiezing alsnog aanmelden. Voor deelname hoef je niets te doen, maar mag wel. Daar ben je geheel vrij in.

Zorg dat je bestemming actueel is

Controleer je huidige presentatie op Go-Kids. Is deze nog actueel of verdient een bepaald onderdeel van je onderneming meer aandacht?

Hoe werkt het?

Alle bestemmingen op Go-Kids krijgen een stembutton op hun bestemmingspagina. Bezoekers van de site kunnen binnen iedere categorie (Kunst & Cultuur, Sport & Spel, Erop Uit, Shoppen en Eten & Drinken) één stem uitbrengen. Zo strijdt iedere bestemming alleen tegen andere bestemmingen in haar eigen categorie. Dat is wel zo eerlijk.

Hoeveel winnaars zijn er?

Na 2 weken stemmen worden er binnen iedere categorie 3 bestemmingen genomineerd. Dit zijn de bestemmingen met de meeste stemmen binnen hun categorie. De in totaal 15 genomineerden mogen nog twee weken lang campagne voeren, geholpen door Go-Kids, Twents Bureau voor Toerisme en de pers! Na twee weken wordt er uiteindelijk in iedere categorie 1 winnaar gekozen:

De Gaafste Cultuurplek

De Gaafste Sportplek

Het Gaafste Uitje van de regio Twente!

De Gaafste Shopplek

De Gaafste Horecaplek

En wat ontvangen de winnaars?

Naast de grote eer om een 'Gaafste Plek van de regio Twente' te zijn en alle publiciteit die daaromheen hangt, ontvangen de winnaars tevens een gratis abonnement van Go-Kids. Je mag dus gratis op de site staan, waarbij je van alle functionaliteiten gebruik kunt maken. De winnaars krijgen bovendien een 'Gaafste Plek' button die ze op hun eigen website kunnen plaatsen en drukwerk die op locatie kan worden ingezet. Bovendien ontvangt de winnaar ook een eervolle vermelding op de website en nieuwsbrief van hun regiomerk, en zal de winnaarsbutton bij hun plaatsing komen te staan.

Ook bezoekers kunnen iets winnen

Om zoveel mogelijk bezoekers een stem uit te laten brengen, willen we een aantal prijzen uitdelen. Dit kan variëren van gratis toegangskaartjes, kortingsbonnen, producten zoals speelgoed tot dinerbonnen. Wil jij meehelpen met het trekken van zoveel mogelijk stemmers? Dan zou het fijn zijn als je ook een prijs ter beschikking zou kunnen stellen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met twente@go-kids.nl.

De prijsuitreiking

De uitreiking van de prijzen zal in de 2e helft van mei tijdens een speciaal evenement plaatsvinden, waarbij ook winnende bezoekers uitgenodigd zijn.

Actie!

Dus wat moet je doen om optimaal mee toe doen met de Gaafste plek van de regio Twente competitie?

- Word lid van Go-Kids. Bekijk ons speciale verkiezingsaanbod hier

- Laat ons weten of je een prijs ter beschikking wilt stellen. De organisatie mag geen namen noemen, maar jijzelf natuurlijk wel!

- Zorg dat de button voor het stemmen prominent op je eigen website vermeld staat. Als lid zul je je button de 2e helft van maart ontvangen. Ben je geen lid van Go-Kids? Dan kun je je promotiepakket met stembuttons bij ons voor €25,- aanvragen via twente@go-kids.nl.

- Moedig zoveel mogelijk mensen aan op je te stemmen!

Heb je nog vragen over de verkiezing? Bel of mail ons dan even. Wij helpen je graag verder. Veel succes!

Het Go-Kids Team

 

 

 

 

 

Log In