Uitjestips

 

TIPS voor -weerbestendige- uitjes:

We kennen het allemaal, je hebt zoveel leuke plannen en dan doe je 's ochtend de gordijnen open en dan regent het…dan is het wel zo handig om een paar uitjes te weten waarbij het weer de pret niet kan bederven!

Djambo Kidsplay Zwolle

Goed of slecht weer, bij Djambo Kidsplay, de nieuwe indoor speeltuin in Zwolle, kun je altijd terecht. Klim op de coole klim- en klautertoestellen. Ontmoet Timba, de mascotte: een stoer maar super lief jongetje uit de jungle van Afrika.

Ouders en begeleiders kunnen genieten vanuit de comfortabele fauteuils in 'het dorp' of kunnen heerlijk loungen in 'de oase'. Een lekker hapje en drankje maken de dag compleet. Nog even je mail checken? Dat kan, Djambo heeft een uitstekende gratis WIFI verbinding.

Djambo Kidsplay is in de Zomervakantie(noord) de hele week geopend van 9.30 tot 18.30 uur.

De Flierefluiter in Raalte

Speelboerderij de Flierefluiter heeft de kids veel te bieden. Kids kunnen heerlijk spelen in de grote speeltuin, die bestaat uit 6 kleine overdekte speelruimtes met springkussens, apenkooi, glijbanen etc. Ook buiten kunnen de kids naar hartenlust spelen. Ze kunnen klimmen en klauteren in het avonturendorp, skelter rijden nog veel meer. De Flierefluiter heeft ook een grote kinderboerderij, waar o.a schapen, geiten, koeien, pony's, ezels en kippen rondlopen. In de maand juli heeft de Flierefluiter een leuke dalurenpakker. Kom je voor 12.00 uur binnen, dan krijg je gratis een kopje koffie gratis. Dat is toch leuk binnenkomen?

Dagje Beerze Bulten

Bij weer of geen weer kun je bij de Beerze Bulten terecht met het overdekte Giga Konijnenhol, binnenbad en buiten speel- en zwem mogelijkheden in een fantastische omgeving, maar let op dat ze in de zomervakantie niet altijd open zijn voor dagbezoekers. Houd dus wel goed hun website in de gaten!

Zwemmen bij de Vrolijkheid

Lekker veel zwemmen deze zomer hoeft niet duur te zijn; met attractieve aanbiedingen voor juli en augustus kun je er bij na niet omheen; onbeperkt zwemmen en 5 x ranja, patatjes en een ijsje voor maar 27,50 euro!

 

Log In