​Schoolreisje Giga Konijnenhol

Giga gaaf schoolreisje

Het leukste ondergrondse schoolreisje van Overijssel!

Het Giga Konijnenhol is al jaren een succesbestemming! Een schoolreisje naar Bultje het konijn en zijn vriendjes is altijd een goed idee. Alles is overdekt, dus de dag kan niet in het water vallen!

Binnenpret
Wij heten u van harte welkom in het Giga Konijnenhol rond de klok van 10. Bij binnenkomst zullen de kinderen snel naar de bovenverdieping willen, want daar begint het speelplezier pas echt! Klimmen en klauteren door de netstructuren, vliegen in een echte ufo, springen op het luchtkussen en losgaan in de ballenbak. De stoere kinderen kunnen helemaal naar de top van het Giga Konijnenhol klimmen om van de grote glijbaan naar beneden te suizen. Om half 12 wordt er een spetterende theatershow voor de kinderen opgevoerd waarin Bultje de spannendste avonturen beleeft.

Konijnenveld
Bij mooi weer hebben de kinderen de mogelijkheid om naar het Giga Konijnenveld te gaan. In deze enorme waterspeeltuin van 10.000 m² zullen de kinderen zich zeker vermaken!

Net als de kinderen hebben de meesters en juffen een topdag tijdens dit indoor schoolreisje. Alles is namelijk verzorgd, van informatiepakket tot het eten! Tijdens dit schoolreisje is er voor elk kind genoeg ranja en voor de meesters en juffen genoeg koffie en thee. De dag wordt een feestje met frietjes, snacks en een lekker ijsje. Een compleet dagje uit voor de kinderen waar ze nog lang over na zullen praten!

Kinderen: €8,50 p.p.
Begeleiders: €5,- p.p.

Het Giga gaaf schoolreisje bestaat uit

  • Entree Giga Konijnenhol
  • Alle gasten worden ontvangen en naar de tafel gebracht
  • Onbeperkt ranja uit de ranjabar
  • Volwassenen 1 keer koffie of thee
  • Frietjes, 3 mini snacks en mayonaise
  • Waterijsje
  • Om 11.30 uur een spetterende theatervoorstelling!

Log In