Vakantiepark Witterzomer
Witterzomer 7, 9405 VE Assen

Wilt u met de kinderen op vakantie naar een kindercamping in Drenthe? Camping Witterzomer biedt je de meest kindvriendelijke vakantie. Met veel activiteiten voor kinderen en een gezellig en actief recreatieteam is op deze camping in Drenthe altijd wat te beleven. De camping in Drenthe is kindvriendelijk en biedt vele mogelijkheden om leuk en veilig te spelen.

Witterzomer voor kinderen

Speelplezier is onder meer te vinden in het openluchtzwembad met waterglijbaan, zwemvijver met zandstrand, sportvelden, speeltoestellen, springkussen of wat dacht je van de Indoorspeeltuin Skik. In Skik is er voor iedereen wel iets te beleven van glijden van de glijbaan, klimmen op de klimwand tot bowlen op een van de vier superleuke bowlingbanen.

Vakantiepark Witterzomer bowlen

Naast spelen kun je ook heerlijk eten in Skik zo kun je genieten van heerlijke pizza en kun je je dag afsluiten met een lekker Italiaans schepijsje! Hierdoor is camping Witterzomer één van de meest kindvriendelijke kindercampings in Drenthe.

Accommodaties

Witterzomer beschikt over veel verschillende soorten accommodaties, zo zijn er chalets, vakantiehuizen, familiehuizen, lodges, trekkershutten en zelfs speciale kinderhuizen.

Vakantiepark Witterzomer chalet

Naast verschillende accommodaties kan je ook gebruik maken van luxe glamping mogelijkheden, zoals de Dakterraschalets, de Camphomes of wat dacht je van de nieuwe Safaritenten.

Wilt u liever komen kamperen geen probleem met meer dan 500 kampeerplaatsen is er voor iedereen wel een ideale kampeerplaats te vinden!

Vakantiepark Witterzomer

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor