Amerika 16, 9342 TC Een

Strandvakantie aan de rand van het bos in Drenthe

Ronostrand heeft de unieke combinatie van het bos én een recreatieplas met een heerlijk strand. Deze familiecamping beschikt over kampeerplaatsen, boskampeerplaatsen en camperplaatsen. Of je kiest ervoor om een accommodatie te huren, je hebt de keuze uit safaritenten, luxury lodges en chalets.  Honden zijn welkom op deze camping. 

Ronostrand Camping

Camping Ronostrand kindercamping

Voor kinderen is er een recreatieteam in de vakantieperiode. In de ochtend kunnen kinderen naar de Campingvriendjesclub waar ze kunnen knutselen en spelletjes doen. In de middag en avond worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een slangenrace of een theatervoorstelling. 

Verder is er een speeltuin, een pannakooi en tafeltennistafels. Natuurlijk kunnen ze zich altijd vermaken op het strand en in het bos. 

Eten en Drinken 

In het Strandpaviljoen op Ronostrand kun je tussendoor lekker wat drinken en een ijsje halen, of snacks en pizza. Naast het paviljoen is een restaurant. Er is een prachtig panoramaterras met uitzicht op de hele zwemplas waar je ook kunt eten.

Ronostrand terras

Omgeving van Ronostrand

Camping Ronostrand ligt in Drenthe en vlakbij Groningen en Friesland. Er zijn leuke uitjes met kinderen in de omgeving van Ronostrand. Bezoek bijvoorbeeld een speeltuin, familiepark of de kinderboerderij. In de buurt ligt ook Museum Kinderwereld in Roden of het Klimbos in Appelscha. Bij wat minder weer kun je zwemmen in het zwemkasteel in Leek of het Molenduinbad in Norg.

Boek je vakantie!

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor