Holtien 5, 7991 PN Dwingeloo

Ontdek het Boerenbed De Lange Weide in het Drenthse Dwingeloo. Dit biologische bedrijf zorgt voor het grootbrengen van koeien. Boer Rik zorgt hier voor de jonge koeien en boerin Marian voor alle overige dieren. Met veel koeien, paarden, hangbuikzwijnen, geiten, en nog veel meer dieren is hier altijd genoeg te doen. De tenthuisjes staan verdeeld over het terrein tussen de bomen op het Drentse platteland.

Boerenbed Dwingeloo

Activiteiten op de boerderij

Paardengek? Een paar keer in de week zijn de paardenmeisjes op de boerderij om met de liefhebbers een ritje te maken! Op deze boerderij geldt echt niets moet, alles mag: bestel vers brood, een pannenkoeken kookkrat of kampvuurkar in het boerderijwinkeltje en geniet hiervan bij je tenthuisje. Boek een hottub naast je tenthuisje en kom echt even helemaal tot rust. Stap ’s ochtend uit je comfy bed, haal je een eitje uit het kippenhok en bak een verse omelet op de houtkachel. Dit is echt puur genieten in Drenthe!

Boerenbed Dwingeloo

In de buurt

Dit Boerenbed ligt vlakbij het Nationale Park Dwingelderveld. Midden in het bos vind je op ongeveer 2 km van de boerderij Het Blauwe Meer, een recreatiepark dat door Natuurmonumenten wordt beheerd en waar je in het seizoen kunt zwemmen. Kortom: kom lekker genieten en onthaasten in Drenthe!

Meer info & boeken =>

 

Boerenbed Dwingeloo

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Outdoor