Prokino kinderopvang Hoogeveen
Trompstraat 1, 7907 AR Hoogeveen

Bij Stichting Prokino staat het bieden van een warme en professionele begeleiding en opvang centraal. Prokino ziet het als haar belangrijkste taak om goede opvang te bieden van een hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen hanteren wij één centraal pedagogisch beleid dat volledig is afgestemd op het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen.

In de regio Hoogeveen biedt Prokino op 8 prachtige locaties kinderopvang en buitenschoolse opvang aan. Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij ontvangen u graag op onze locaties voor een rondleiding!

Veiligheid en vertrouwen
Stichting Prokino creëert een emotioneel veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Prokino helpt kinderen om ze normen en waarden eigen te maken en om de zelfstandigheid en het vertrouwen van kinderen te bevorderen. Vanuit deze veilige basis kunnen ze de wereld om hen heen gaan ontdekken.

Ondersteuning bieden
Bij Stichting Prokino werken uitsluitend pedagogisch medewerkers met de juiste opleiding. Zij zijn allen goed opgeleid en kennen de verschillende ontwikkelingsfasen van kinderen. Ze volgen en stimuleren de ontwikkeling van kinderen, sluiten aan bij wat kinderen kunnen en bieden de juiste professionele begeleiding.

DOEN!
Alle BSO's van Prokino Hoogeveen bieden het speciaal door Prokino ontwikkelde Activiteitenprogramma DOEN! aan. Aan de hand van verschillende thema's leren kinderen van alles wat met dit thema te maken heeft. Deze activiteiten zijn geïntegreerd in de dagactiviteiten voor de hele groep.

Locaties:
Veenkabouter, Trompstraat 1, 7907 AR Hoogeveen
Zuiderbreedte, Boekenberghstraat 12-14, 7906 GA Hoogeveen
Maankabouter, Grote Beer 22, 7904 LW Hoogeveen
Vlinderplateau, Citroenvlinder 5, 7908 XN Hoogeveen
Woelwater, Booyenverlaat 9a, 7908 EE, Hoogeveen
Holle Boom, Tilber 7, 7908 PB, Hoogeveen
Veldkabouter, Stok 2, 7913 RE Hollandscheveld
Kabouterhoeve, B.G. van Weezelplein 10, 9431 AG Westerbork