FC Emmen

Kids Club de Red White Tigers is een officieel onderdeel van FC Emmen. FC Emmen is een professionele voetbalclub en speelt haar wedstrijden in de Jupiler League in Nederland. De club is opgericht op 21 augustus 1925 en is in 1985 toegetreden tot het betaalde voetbal. FC Emmen speelt in de JENS Vesting, een mooi groot stadion met 8600 zitplaatsen. Het stadion is gevestigd op het Sport- en Businesspark Meerdijk.

Red White Tigers

De Red White Tigers bestaan sinds het jaar 2010 en is de officiële Kids Club van FC Emmen. De Kids Club richt zich speciaal op de jongste fans van FC Emmen, kinderen in de basisschool leeftijd. Bij de Kids Club doen we vele leuke en speciaal op kinderen afgestemde activiteiten. Natuurlijk zijn bij iedere activiteiten middag meerdere spelers van FC Emmen aanwezig en is ook de mascotte Sibi er vaak bij.

Wie is Sibi?

Sibi is een Siberische Tijger en is de stoere mascotte van FC Emmen. Sibi is een tijger en hij zorgt er altijd voor dat de spelers van FC Emmen fanatiek het veld op gaan. Ook tijdens Kids Club middagen is Sibi vaak aanwezig en kun jij met hem op de foto gaan.

De Red White Tigers organiseren ieder jaar vier a vijf leuke activiteitenmiddagen voor hun leden. Er zijn activiteiten die jaarlijks terug komen zoals de Sinterklaas- en bioscoopmiddag maar ook worden er ieder jaar nieuwe superleuke activiteitendagen gehouden. Ook kunnen kinderen regelmatig oplopen met de spelers van FC Emmen tijdens thuiswedstrijden of worden zij gevraagd om als ballenjongen of ballenmeisje langs het veld staan. Wie wil dit nu niet? En dit voor slechts tien euro per seizoen!

Lid worden?

Wil jij ook meedoen met alle leuke middagen en prijsvragen die wij organiseren? Meld je dan snel aan als lid van de Red White Tigers!