Kinderfeestje Landal Orveltermarke

Mr. J.B. Kanweg 3, 9439 TD Witteveen

Er is er een jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien dat ben jij!

Dat moet natuurlijk gevierd worden met slingers, ballonnen, taart, snoep en een thema feest! Landal heeft de perfecte locatie en mogelijkheden om een kinderfeest te organiseren waar iedereen nog lang over na zal praten!

De mogelijkheden bij Landal zijn oneindig:

Voor de echte prinsessen is er het Prinsessenfeest; laat je omtoveren tot een echte prinses met een eigengemaakte kroon en geschminkt gezicht. Lekker onbeperkt spelen op het Avontureneiland, het Vernuverpad ontdekken en spelen in de ballenbak. Daarna de handen verder uit de mouwen steken om prinsessenkoekjes te bakken en te versieren. Na al het tutten wordt de dag afgesloten met een heerlijk Kidzmenu.

Een piraat zijn met je kinderfeest, een echte piratenhoed maken en je laten schminken als piraat. Je eigen vlot bouwen en onbeperkt spelen op het Avontureneiland, het Vernuverpad ontdekken en spelen de ballenbak. Het Piratenfeest wordt afgesloten met een heerlijk Kidzmenu, Aii!

Word jij de nieuwe Robin Hood? Kom een uur lang handboog schieten als de echte Robin Hood en de winnaar krijgt zelfs een leuk cadeautje!! Lekker onbeperkt spelen op het Avontureneiland, het ontdekken van het Vernuverpad en spelen met zijn allen in de ballenbak. Na alle inspanningen is het tijd voor een heerlijk Kidzmenu.

Met zijn allen zwemmen! Dit blijft een favoriet kinderfeest. Kom feest vieren in ons zwembad(zonder toezicht). Iedereen uitgezwommen? Dan kan er nog verder gespeeld worden op het Avontureneiland, het Vernuverpad ontdekken of spelen in de ballenbak. Van zwemmen en spelen krijg je trek dus ook hierbij is het Kidzmenu een goede afsluiting.

Naast bovenstaande kinderfeestjes zijn er nog meer mogelijkheden;

Lasergame feest:1 uur Lasergamen ( 2 sessies van 10 minuten), onbeperkt spelen op het Avontureneiland, het Vernuverpad, in de ballenbak en een heerlijk Kidzmenu.

Midgetgolf feest: 1 uur Midgetgolfen met een prijsje voor de winnaar, onbeperkt spelen op het Avontureneiland, het Vernuverpad, in de ballenbak en een heerlijk Kidzmenu .

Avonturiers feest: 1 uur Oerrr Safari & hutten bouwen in het bos,onbeperkt spelen op het Avontureneiland, het Vernuverpad, in de ballenbak en een heerlijk Kidzmenu