Urenlang klimmen, klauteren en ravotten? Dat kan bij In- en Outdoor at Pinokkio. Kinderen kunnen bij ons indoorcentrum uitbundig spelen en uitgedaagd worden. Als leuk uitstapje tijdens de vakantie, als kinderfeestje of zomaar in het weekend. Iedereen is welkom! Ze ontdekken de Jungle of trotseren de hoogtes in het Klimpark. Ze kunnen wildwaterkanoën of verspringen bij het Cybersporten. In de bioscoop kunnen ze lekker bijkomen op de loungebanken. Tijdens het vrij spelen is er altijd professionele begeleiding aanwezig.

Kinderfeestjes

Bij In- en Outdoor at Pinokkio kunnen feestvierders terecht voor een uitdagend en actief kinderfeestje. De jarige wordt met zijn of haar vriendjes feestelijk ontvangen met een glas ranja. Daarna gaan de kinderen samen met een enthousiaste instructeur 2,5 uur lang op ontdekkingstocht. De instructeur blijft gedurende het hele feestje bij de groep. Een feestje bestaat uit een basispakket met leuke activiteiten. Dit pakket kan worden uitgebreid met andere activiteiten en extra's. Minimaal 5 kinderen, inclusief de jarige

Een kinderfeestje stellen we in overleg samen. Vul het aanvraagformulier op de website in en laat ons weten wanneer u het feestje wilt houden en wat u wilt doen.