Beilerstraat 24, 9401 PL Assen

Toffe kinderfeestjes van  Lasergamen, Paintbal, Bubbelvoetbal tot Robinson survival!

Wil jij een gaaf kinderfeestje waar iedereen het nog heel lang over heeft? Bij JP Activiteiten boek je de leukste kinderfeestjes!

Lasergame Kinderfeestje

Probeer je vijand te verslaan tijdens dit Lasergame kinderfeestje! Als echte strijder bouw jij hindernissen, schiet je verdekt en probeer je natuurlijk het potje te winnen met jouw eigen team. Dankzij de anti-valsspeel functie weet je tijdens dit spel precies wie er af is en wie niet! Het spel is te spelen vanaf 7 jaar en zorgt ervoor dat iedereen enorm veel plezier heeft.  In teams en outfit maken jullie je eigen kamp en strijden jullie tegen elkaar! Hoe veel potjes weten jullie te winnen?

Boek je kinderfeestje!

 

Bubbelvoetbal Kinderfeestje

Bubbelvoetbal JP Activiteiten

Bubbelvoetbal is een supergrappige vorm van voetballen. Je zit zelf in een grote bubbel en je probeert al beukend, vallend en rollend te scoren! Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Ook voor publiek is dit hilarisch om te zien. JP Activiteiten heeft speciale kinderbubbels.
De spelleider houdt de kinderen 2 uur bezig met verschillende spelvarianten. Heel tof feestje voor sportieve kids! 

Paintball Kinderfeestje

Een superspannend Paintball Kinderfeestje met hindernissen en goede verstopplekken. De paintball geweren zijn op basis van veerdruk waardoor deze kindvriendelijk zijn. Je voelt dat je wordt geraakt maar het doet geen pijn. De verf is uitwasbaar en biologisch afbreekbaar. Een andere mogelijkheid is het gebruik van rubberballetjes waardoor je onbeperkt kunt spelen zonder verfvlekken. Bij deze vorm van paintball is geen vergunning vereist. Met een begeleider en een locatie bij jou in de buurt vier je het tofste Paintball Kinderfeestje. 


Stoer Robinson Kinderfeestje

Hoe goed kunnen de kinderen overleven en samenwerken? Als echte Robinsons wordt er in verschillende proeven gestreden om de winst. In elke proef zijn verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Wie kan het snelste vuur maken? Wie weet met de boot het snelste naar een overlevingskit te roeien? Wie zijn het sterkst, wie vangt het beste voedsel?

Het spel wordt begeleid door een ervaren en gekwalificeerde spelbegeleider. Bij slecht weer kunnen er aangepaste onderdelen gegeven worden.

Locatie

De kinderfeestjes kunnen op elke gewenste locatie gevierd worden. Heb je zelf een grote tuin? Perfect. Lukt dat niet, dan helpt JP Activiteiten om een geschikte locatie in de buurt te vinden. 

Waarom een kinderfeestje vieren met JP Activiteiten? 

- Altijd inclusief spelbegeleider
- In Assen of op eigen locatie
- Vanaf 6 kinderen.
- Ruime ervaring

Nieuwsgierig geworden naar de inhoud van de kinderfeestjes en/of reserveren? 

Boek je kinderfeestje!

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor