In het Tamboer Kindertheater draait alles om jou en mag jij vooral lekker jezelf zijn! In dit theater betekent dat niet alleen maar stilzitten en kijken, maar vooral ook DOEN! Dansen, zingen, knutselen, bedenk het maar. Eens een kijkje achter de schermen? Dat kan! Het Kindertheater is dus veel meer dan alleen maar een mooie voorstelling. Op de website van De Tamboer vind je alle informatie over de kindervoorstellingen, workshops, prijsvragen, Kidspresidenten en meer.

Tambino
"Hoi, ik ben Tambino, de mascotte van het Tamboer Kindertheater. Ik ben eigenlijk heel lui en lig vaak te slapen in de bakfiets. Maar af en toe als er kinderen in het theater zijn word ik wakker. Dan kom ik tevoorschijn uit de bakfiets en vertel ik de leukste verhaaltjes aan de kinderen.
In september verschijnt er weer een Tambino Doe-boekje. Hierin neem ik je samen met Hi-Man mee langs de leukste voorstellingen en activiteiten voor kinderen in De Tamboer én de Bibliotheek in 2018 en 2019. Het boekje kun je ophalen in het theater of de bibliotheek. Tot snel!"

Vakantietip!
Zoek je iets leuks om te doen in je vakantie? In De Tamboer is tijdens iedere schoolvakantie (zomervakantie uitgezonderd) een mooie voorstelling of activiteit! Rondom de voorstelling zijn er vaak nog leuke dingen te doen, zoals kleuren, knutselen, Meet & Greet, spelletjesmiddag en nog veel meer.

Kidspresident
Als Tamboer Kidspresident neem je een kijkje achter de schermen en ontdek je hoe het er in het theater aan toegaat. Je bezoekt kindervoorstellingen, schrijft daar recensies over, krijgt een rondleiding door het theater samen met je schoolklas en zit op een speciaal gereserveerde stoel in de zaal. Ook mag je helpen met bijvoorbeeld de kaartcontrole bij een voorstelling. Ieder seizoen worden er nieuwe Kidspresidenten benoemd.

Kinderfeestje
Wat is er nu leuker dan jouw verjaardagsfeestje vieren in De Tamboer? Als Jarige Job of Jet mag je zelf gratis naar een voorstelling als je 5 of meer vriendjes en vriendinnetjes meeneemt.

Het laatste nieuws
Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief van De Tamboer. Je ontvangt dan regelmatig mails met leuke acties, kleurplaten, prijsvragen en het laatste nieuws over de kindervoorstellingen.
Natuurlijk kun je De Tamboer ook volgen op facebook om nooit iets te missen!
Bekijk ook de agenda!

Prijsinformatie
Pssst…gratis limonade!
Wist je dat er bij het entreekaartje voor een kindervoorstelling geen drankje inbegrepen is? Daarmee probeert De Tamboer jouw toegangsprijs zo laag mogelijk te houden. Dat betekent dat je (groot)ouders zelf een drankje kunnen kopen in de pauze, als ze dat willen. Maar voor alle kinderen t/m 12 jaar serveren we gewoon lekker gratis limonade! Geniet ervan!

Faciliteiten
Voor de allerkleinsten is er een verschoonplek aanwezig.
Achter De Tamboer is ruime parkeergelegenheid (betaald).