Oostereind 12 a, 9444XD Grolloo

Outdoor Belevingspark: Uniek in Nederland!

In het Outdoor Belevingspark worden de standaard Outdoor activiteiten op een belevenisvolle manier aangeboden. Boogschieten zoals je het nog niet kent. Het gaat niet alleen meer om het raken van de roos. Boogschieten is van een activiteit veranderd in een beleving. Ook is er een serie van 8 uitdagende klimwanden met een traditionele klimwand, maar ook bijzondere vormen en een duel wand. Verder de hindernis en survivalbaan, een rondje op het ATB parcours, of diverse tochten in de mooie bossen van Grolloo en omgeving. Geo Caching, letterboxen, kompasloop en klootschieten. Nog meer mogelijkheden vind je op de website. Gegarandeerd: Van jong tot oud, voor elk wat wils!

Klimpark Outdoor Grolloo

Dit prachtige Klimbos is gelegen op een absoluut unieke plek. Rondom en op recreatieplas De Kleine Moere vind je maar liefst 6 parcoursen tussen de 2 en 10 meter hoogte met 76 hindernissen en totaal 725 meter kabelbaan. De langste kabelbaan is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Klimmen bij Outdoor Grolloo biedt een uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick.

Kinderen t/m 10 jaar moeten zonder uitzondering worden begeleid door een meeklimmende volwassene. Kinderen van 11 en 12 jaar mogen zelfstandig klimmen. Ouders / begeleiders zijn verplicht aanwezig!

Recreatieplas De Kleine Moere met horeca

Het bedrijf is gevestigd bij recreatieplas “De Kleine Moere". Hier bevindt zich ook het paviljoen “De Kleine Moere" met kiosk en terras. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie, wat fris, patat, ijs en snacks. Daarnaast zijn er diverse plates voor redelijke prijzen, luxe broodjes, panini's en heerlijke ijscoupes. Voor groepen zijn er speciale arrangementen. Denk hierbij aan koffie met cake of gebak, lunches, barbecues en buffetten.

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor