Ontdek jouw of iedere andere stad met de kids!

Deze escape tour biedt gegarandeerd plezier voor het hele gezin! 

Met de Escape Tour dwaal je aan de hand van een handige app, heel handig met route, door de stad op zoek naar nieuwe opdrachten en aanwijzingen die je naar de geheime uitgang moeten leiden. En terwijl je druk bezig bent met de zoektocht, kom je ook nog eens langs leuke en onbekende plekjes in de stad en leer je samen met de kids de stad op een leuke manier beter kennen. 

Je speelt de game in teams van 2-4 personen. Perfect dus voor een gezellig familie-uitje, of kinderfeestje. 

Koop je vouchter hier en kies daarna in welke stad je de game wilt doen. Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de startlocatie, speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Vervolgens kan je de game direct starten. En vind je binnen 2 uur de geheime uitgang? Dan verdien je een plekje op de Wall of Fame!

Alhoewel die 2 uur best een uitdaging is, merken wij uit eigen ervaring...maakt dit het spel er niet minder leuk om! En die Wall of Fame is dan ook echt verdiend :). Heb je jonge kids? Er zijn in een aantal steden ook speciale familie games te kiezen, waaronde in Zwolle!

De voucher komt als mooie kadobon in je inbox en is dus ook een ideaal kadootje!

Meer informatie & boeken =>

Je kunt de escape in de volgende steden in NL doen: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Bergen op Zoom, Bolsward, Breda, Brielle, Delft, Den Bosch, Den Haag. Deventer, Doesburg, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Naarden, Nijmegen, Rotterdam, Texel, Tilburg, Utrecht, Venlo, Volendam, Zierikzee, Zutphen, Zwolle

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Outdoor