Telekids Musicalschool Assen  

Nijverheidsweg 5, 9403 VM Assen

Telekids Musicalschool - DOE MEE!

In Assen is een heuse Telekids Musicalschool! Zingen, dansen en acteren voor alle kids en tieners. Naast de wekelijkse musicallessen wordt er regelmatig een ClipClub workshop georganiseerd.

De link met RTL zorgt ervoor dat leerlingen bijzondere kansen krijgen. Zo kun je je opgeven voor de ClipClub dagen, tegen een eigen bijdrage. Ook zijn er gastlessen van Musical sterren en weet je vaak als eerste wanneer er audities zijn voor bijvoorbeeld nieuwe TV programma's en musicals.

Voor iedereen

Voor de jonge leerlingen van 4 t/m 6 jaar is er de 'Mini's'. Voor leerlingen van 7 t/m 9 jaar is er de KidsClub. In de wekelijkse lessen van 1 uur (Mini's) of 1,5 uur (KidsClub) werk je samen aan je vaardigheden in zang, dans en spel. Kijk voor meer informatie ook op onze website.

Topclub

In Assen is er nog iets bijzonders: daar is zelfs een Topclub gevestigd!
Dit is voor de meest getalenteerde kinderen van 8 tot en met 14 jaar en is maar op een paar plaatsen in Nederland gevestigd!
Om hier aan mee te kunnen doen moet je worden geselecteerd d.m.v. een auditie en wordt er iedere week 3 uur gezongen, gedanst en geacteerd!


Iedereen kan mee doen. Zie de website voor meer info of bel naar het hoofdkantoor via 033 - 455 25 41.

De locatie van de Telekids Musicalschool is 1Love Dance Centre, Nijverheidsweg 5 Assen.

Lesdagen en lestijden:

Zondag;

Mini's (4 t/m 6 jaar) 9.30 - 10.30 uur ;

KidsClub (7 t/m 9 jaar) 10.30 - 12.00 uur;

  • Adres: Nijverheidsweg 5
  • Stad:  Assen
  • Land: 
  • Postcode:  9403 VM