Go-Kids reporters Jari en Noud gingen met Peter en Lianne, regiomanager van Go-Kids Drenthe, op pad naar Haaksbergen. Daar speelden ze de escaperoom Hof te Langelo. 

Op de boerderij

Bij aankomst troffen we direct de boerderijsfeer. De escaperoom bevindt zich namelijk op een echte boerderij. Er zijn koeien, kippen en een pony. 
 
Hof te Langelo
 
We werden vriendelijk ontvangen door eigenaresse Yolanda, die vol trots vertelde over het prachtige bedrijf. Het ziet er allemaal keurig netjes en onderhouden uit, wat een mooie omgeving!
 
Escaperoom Hof te Langelo
 

Het verhaal

Onze jongens kozen voor de spannende versie van het verhaal. Ze luisterden aandachtig, want wat is er allemaal aan de hand op de boerderij? De koeien willen niet meer gemolken worden en dat moesten wij oplossen! O jee…. Als dat maar gaat lukken! 
 
Escaperoom Hof te Langelo
 

Ontsnapt uit de melkstal!

Over de escaperoom zelf kunnen we natuurlijk niets verklappen. Als we inhoudelijk vertellen wat je kan aantreffen, dan is het spelen niet zo leuk meer.
Wij vonden het erg leuk, er zaten verrassende elementen in en we hebben het binnen de tijd gered! De escaperoom zit goed in elkaar en het is helemaal in het thema. Je merkt dat er veel aandacht is geweest voor het ontwikkelen van de escaperoom, zowel in de puzzels als in de materialen en decoratie. 
 

Ga het ontdekken! 

Houden jullie van een uitdaging, spelletjes, ben je nieuwsgierig en ben je gek op de boerderij?  dan is dit een topuitje voor het hele gezin! 
 

Voor gezinnen en kinderen

De escaperoom wordt door de eigenaresse aangepast aan de doelgroep. Zo is de escaperoom te spelen als gezin, maar ook voor een groepje kinderen vanaf 9 jaar. De escaperoom is het beste te spelen met een groep tot 6 personen. Ben je met een grotere groep? Dan is het ook geen probleem want er kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een GPS game.
 

Kinderfeestje

De escaperoom is een superleuke activiteit voor een kinderfeestje. Door de verschillende elementen is het leuk om met elkaar te spelen. Ieder kind kan zijn/haar eigen talenten inzetten en met elkaar lukt het hen vast in te ontsnappen. 
 
Escaperoom Hof te Langelo
 

Leuk en spannend

Wij hebben in elk geval enorm genoten. De kinderen vonden het leuk en spannend en hebben zich goed vermaakt. Wij als ouders hebben het ook goed naar ons zin gehad… al was moeders misschien wat aan de fanatieke kant op z’n tijd. ;)
 
Wij dagen jullie uit om ook tussen de Loeigoeie Escape scores te komen!
 
Escaperoom Hof te Langelo
 

Met korting

Reserveer jij deze zomer dit escape uitje bij Hof te Langelo? Dan krijg je via Go-Kids 10% korting. 

>> Pak die deal!