Nationaal Theaterweekend van 25 t/m 27 januari 2019

Dit jaar wordt er voor de 4e keer een Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Een weekend waarbij er in vele theaters in Nederland extra (kinder)activiteiten en (jeugd)voorstellingen zijn. De toegangsprijs hierbij is maximaal €10.00 p.p. De slogan van het Nationale Theaterweekend is: theater is dichterbij dan je denkt!

En je hebt geluk...want ook in regio Drenthe doet er een theater mee; De Tamboer in Hoogeveen! Klik hier voor het programma, zoals de voorstelling 'Brief voor de Koning'.

Ga zitten en laat je verrassen door wat theater te bieden heeft. Zang, dans, muziek, toneel, cabaret, spanning...Voor iedereen zit er wat tussen! Theater is namelijk voor iedereen!

Een uitje naar het theater is een onwijs leuk uitje met de kinderen. Niet alleen voor de kinderen, ook voor de ouders. Een heel speciaal uitje ook. Want je kleed je net iets mooier aan, als dat je naar het bos zou gaan, je krijgt kriebels in de buik voor wat er komen gaat, je moet zachter praten...spannend hoor! En dan mag je ook nog plaatsnemen in van die grote zachte stoelen! Super speciaal allemaal.

Het Nationaal Theaterweekend is het uitje voor het weekend van 25 t/m 27 januari. Leuk om met het hele gezin te gaan!

Veel plezier!