Met Kidsweek kom jij de zomer wel door!

De zomer staat weer voor de deur. Dat betekent dat de schooltassen de kast in kunnen en dat het tijd is voor wat welverdiende rust en ontspanning. Wat jullie plannen ook zijn; een verre reis naar het buitenland, logeren bij opa en oma, naar de camping of lekker veel buitenspelen, de zomer is altijd hét moment om veel te lezen!

Kidsweek heeft, behalve de krant, nog veel meer om te lezen en te doen. Dus zoek je nog een leuk extraatje voor op de achterbank of aan het zwembad? Neem dan eens een kijkje in hun shop. Zo hoef jij je niet te vervelen deze zomer!


Speel en knutsel door tijdens de zomer

Kidsweek heeft een doeboek vol verhalen, vakantietips, moppen, puzzels, raadsels en nog veel meer leuke dingen om de zomer door te komen. Oftewel uren lang vermaak voor op het strand, in de auto of lekker in het park.

Extra veel leesplezier in de zomer

Denk je dat één doeboek te weinig is om de zomer door te komen? Bestel nu tijdelijk het grote Kidsweek doeboek deel 5 en deel 4 samen. Dat is dubbel zo veel lees- en puzzelplezier!


Verzin een mop 

Moppen vertellen en moppen horen is leuk. Al vijftien jaar sturen lezers van Kidsweek hun grappigste moppen en raadsels op naar hun favoriete krant. In dit superdikke moppenboek vind je ze allemaal bij elkaar. Dat wordt lachen geblazen!


De leukste dierenfeiten en fabels

Weet jij hoeveel soorten zoogdieren er op aarde zijn, of welk insect er maar 0.325 millimeter groot is, of wat een lijger is? In dit boekje vind je alle antwoorden, plus een quiz om je dierenkennis te testen én de allerbeste dierenmoppen uit Kidsweek.

Kidsweek wenst jullie een fijne zomer met veel leesplezier!