Jantje Beton

Al sinds 1968 is Jantje Beton als goed doel bezig om meer speelplekken te regelen voor kinderen. Ze zetten zich met kinderen in voor uitdagender en meer speelruimte in heel Nederland. Kinderen kunnen nog meer buitenspelen, wat supergezond en ook superleuk is! Daarom zegt Jantje Beton: Elke kind moet buiten kunnen spelen, elke dag! Jantje Beton is de buitenspeelexpert en ze willen niets liever dan dat elk kind - met of zonder handicap of beperking - veel beweegt en buiten speelt. In de provincie Drenthe zijn er momenteel 2 speeltuinen aangesloten bij Jantje Beton.

Buiten spelen Jantje Beton

Jantje Beton speeltuin de Zonnereep in Assen

De vrijwilligers van St. BSV Anreperstraat runnen deze toffe speeltuin in Assen. Kinderen zijn welkom om te ontdekken, klimmen, klauteren en te spelen. De speeltuin is bij mooi weer geopend in de maanden maart tot en met september. 

Speeltuin Zonnereep

Jantje Beton speeltuin Kloosterveen in Assen

Lekker veilig spelen op een mooie plek met een scala aan leuke voorzieningen? Dan ben je bij speeltuin Kloosterveen aan het juiste adres. Kinderen kunnen genieten van een klimparcours, kabelbaan, waterpomp, schommels en glijbanen. Er zijn fijne bankjes en ruime picknicktafel en de speeltuin heeft een afgesloten hek. De speeltuin is toegankelijk voor rolstoelen, waardoor iedereen kan komen spelen. 
Kloosterveen

Doneer aan Jantje Beton

Vind je het - net als wij - belangrijk dat alle kinderen kunnen spelen en wil je helpen? Er zijn verschillende mogelijkheden om Jantje Beton te ondersteunen. Wij dragen Jantje Beton een warm hart toe!
Ik wil helpen