Doe jij ook mee met Halloween? In de week van 31 oktober 2023 mag je je namelijk verkleden en een dag lang lekker griezelen en snoepjes verzamelen langs de deuren. Er worden ook in jouw buurt leuke activiteiten georganiseerd omtrent Halloween, zie hieronder het overzicht in Drenthe en daar net buiten!

Wat mag er niet ontbreken tijdens Halloween?

Halloween feestartikelen

Halloween in Drenthe en omgeving 2023

Halloween bij Drouwenerzand 2023

Drouwenerzand organiseert superleuke activiteiten, zoals een pompoen uithollen, 'gewond naar huis' waarbij je een nét echte wond op je huid krijgt, en je kunt geschminkt worden. Het park is omgetoverd in een griezelige, fantastische Halloweensfeer. Op zaterdagen 7, 14, 21 en 28 oktober en op woensdag 25 oktober 2023 kun je lekker griezelen van 13.00 tot 21.00 uur bij Drouwenerzand!
Halloween in Drouwenerzand

Ontmoet de pompoenkoning

Bij Plopsa Indoor Coevorden kun je tot en met 29 oktober 2023 op de foto met de Pompoenkoning! Maak jij een griezelleuke foto?
Plopsa Indoor Coevorden

Halloween pompoenen Erica

In Erica vind je de mooiste Halloween pompoenen bij Pompoenen Drenthe. Superleuk om uit te hollen en er een verlichte griezelige Halloweenpompoen van te maken! Ga jij voor een vampier, skelet of met spinnen? 
Pompoenen Drenthe

Heksendoorn 2023

In de maand oktober  (vanaf 7 t/m 29 oktober en 4 november)  heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in Heksendoorn; hét Halloween evenement voor families! Het volledige park is aangekleed (o.a. ruim 2.000 pompoenen!), er zijn extra activiteiten, spookhuizen en nog veel meer griezelige belevenissen. 
Heksendoorn

Wild west Halloween in Slagharen 2023

Van 7 tot en met 29 oktober kunnen families overdag griezelen en genieten tijdens Scary Prairie: hét Wild West Halloween-avontuur voor het hele gezin. Op 8 avonden in oktober blijft het park tot 22:00 uur open voor bezoekers met stalen zenuwen. Tijdens Western Nightmares worden de duistere randjes van het Wilde Westen opgezocht. 
Wild West Halloween

Liever geen Halloween?

Geen Halloween maar Boerenfratsen 2023

Niet alle kinderen houden van Halloween en daarom organiseert De Flierefluiter in Raalte Boerenfratsen. Gewoon Leuk en Olderwets spelen op deze grote speelboerderij! 
Boerenfratsen
Boerenfratsen 2023  

Halloween films 2023

We hebben leuke tips voor Halloween films op dvd of Netflix opgezocht. Kom alvast in de stemming of doe nog inspiratie op voor je kostuum voordat je de straat op gaat. 
Halloween films

Natuurlijk is deze lijst nog lang niet compleet. Heb je een tip? Mail dan naar drenthe@go-kids.nl en we voegen het toe aan de lijst.