Wij laten in een groot deel van Nederland maandelijks aan duizenden gezinnen zien waar de leukste kinderuitjes in de buurt te vinden zijn. Ideaal voor een dagje weg, of een nachtje weg, als je uit eten wilt met de kids of je zoekt bijvoorbeeld een kinderfeestje. Maar dat is niet voor ieder gezin weggelegd. Niet iedereen kan een kinderfeestje betalen, lekker uit eten of zomaar een dagje uit naar een pretpark. Veel kinderen in Nederland groeien nog steeds, ondanks de bloeiende economie, op in armoede.

Gratis en goedkope uitjes in 20 regio's 

Het is Go-Kids’ visie om kinderen een zo breed mogelijk aanbod te laten zien zodat spelenderwijs talenten en vaardigheden ontwikkeld kunnen worden. En veel uitjes hoeven niet veel te kosten. Lekker de natuur in of naar de kinderboerderij, middels de zoekfunctie op onze website kun je de gratis uitjes vinden, dus ook voor de kleine beurs zijn er mogelijkheden. Go-Kids werkt in de verschillende regio’s (inmiddels 20) al samen met lokale stichtingen die gezinnen ondersteunen.

We bereiken dankzij de smartphone een steeds bredere groep ouders met kinderen in de basisschool leeftijd. Door uitjes en activiteiten op alle niveaus aan te bieden, is er voor ieder wat wils. Naast het informeren over het regionale kindvriendelijke aanbod, willen we ook actief bijdragen aan onze visie dat alle kinderen spelenderwijs hun talent moeten kunnen ontdekken en dat daar geen financiële drempel voor hoeft te zijn. 

LINDA.foundation blij met inzet Go-Kids

De LINDA.foundation vertelt: “1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat ze niet kunnen sporten, geen lekkere warme jas hebben en nooit op vakantie gaan. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, willen wij ze een steuntje in de rug geven. Go-Kids is voor de LINDA.foundation een ideaal platform om gezinnen in Nederland te bereiken die ons daarin kunnen steunen. Via het platform Go-Kids hopen we dan ook meer aandacht voor armoede in Nederland te krijgen en zo ook meer kinderen te kunnen helpen. Wij zijn dan ook blij met de inzet van Go-Kids. ” 

Donaties: steun onze actie via de Go-Kids actiepagina!

De LINDA.foundation zet zich in voor kinderen in armoede in Nederland, en is daarvoor afhankelijk van donaties. De LINDA.foundation wil dan ook graag gezinnen bereiken die wel de leuke uitjes met hun kinderen kunnen doen en hun steun vragen. Via Go-Kids is dit natuurlijk een unieke mogelijkheid. Wij gaan ons dan ook zich inzetten voor de LINDA.foundation door middel van campagnes en middels een eigen actiepagina www.actievoorlindafoundation.nl/actie/go-kids/doneren waarop iedereen de mogelijkheid heeft een bijdrage te doen. Zo dragen we allemaal een steentje bij. En wat wij zo mooi vinden aan de LINDA.foundation is dat alle opbrengsten rechtstreeks ten goede komen aan de kinderen. Heel transparant!

Help je ons ook mee? Doneer dan op: https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/go-kids/doneren