Go-Kids Drenthe zoekt een opvolger!

Go-Kids Drenthe is op zoek naar een opvolger! Dé oerprovincie van Nederland biedt geweldige uitjes voor gezinnen met kinderen, buiten in de natuur en ook binnen bij musea, indoor speeltuinen, restaurants en zwembaden. Wij geven onze doelgroep een volledig overzicht van alle leuke mogelijkheden binnen de regio, zodat kinderen door te spelen en te ontdekken zichzelf kunnen ontwikkelen. Ook clubs, kindercoaches, kinderfeestjes en overnachtingsmogelijkheden horen hierbij.

Ruim twee jaar geleden verhuisde ik vanuit Arnhem naar Drenthe, omdat we het zo’n prachtige provincie vinden. We houden van de natuur en van leuke uitjes met onze dochters. Vlak na de verhuizing nam ik Go-Kids Drenthe over, de ideale manier om de provincie goed te leren kennen! Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt aan Go-Kids, het is een leuke uitdagende baan, waarin ik veel zelfstandigheid heb en tegelijkertijd ook ondersteuning van het team met andere franchisenemers. Je leert veel mensen kennen in de regio en bouwt een band op met de klanten. Toch merk ik dat ik op dit moment onvoldoende tijd kan vrijmaken voor deze zelfstandige onderneming. Daarom heb ik besloten het stokje over te dragen aan iemand die deze regio verder wil laten groeien.

Wij zijn op zoek naar jou

Woon je in Drenthe? Ben jij thuis in online marketing, hou je van uitjes met (je) kinderen, ben je goed in schrijven en acquisitie en op zoek naar een zelfstandige baan als franchisenemer voor ongeveer 24 uur per week? Dan zijn we op zoek naar jou!

Go-Kids Drenthe is een franchiseonderneming, onderdeel van Go-Kids. Dat betekent dat je veel zelfstandigheid hebt, zelf je tijd kunt indelen, maar ook onder de naam en huisstijl van Go-Kids valt en altijd een team om je heen hebt van het hoofdkantoor en je collega-franchisenemers door het hele land.

Dit is wat we doen!

Wij geven ouders, grootouders en verzorgers van kinderen tot 13 jaar een volledig overzicht van alle activiteiten in de regio. We werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften te achterhalen en hun onderneming te promoten. Dit doen we op onze website, Facebook, Instagram en via nieuwsbrieven naar onze abonnees. We schrijven blogs, agenda items, nieuwsbrieven, verzorgen de website, en zijn goed zichtbaar in de regio. We werken vanuit huis en gaan regelmatig naar (potentiële) klanten om kennis te maken en de voortgang te bespreken.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent thuis in online marketing
  • Je gaat actief op zoek naar kindvriendelijke uitjes en activiteiten
  • Je legt contact met ondernemers in de regio met als doel een succesvolle samenwerking waarin je elkaar versterkt.
  • Je schrijft makkelijk met een leuke informele stijl
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 24 uur per week de tijd om actief aan de slag te gaan

Zie jij deze leuke uitdaging helemaal zitten? Neem dan contact op via info@go-kids.nl of telefonisch via 06 11 88 63 56.