De 10 leukste Kerstfilms voor kinderen op Netflix

De kerstbomen staan weer in de woonkamer, de lampjes hangen in bomen en huizen en de kaarsen worden weer aangestoken. Oftewel, de feestdagen staan voor de deur! Winter en Kerstmis zijn natuurlijk super leuke thema’s voor kinderen om te knutselen of om te bakken/koken. Ook worden er volop activiteiten georganiseerd in het Kerstthema en deze kun je natuurlijk terugvinden in de agenda van Go-Kids! Willen jullie echter liever relax thuis op de bank genieten van de feestdagen? Pak dan een bak popcorn en zet een gezellige kerstfilm op voor het hele gezin! Om het jullie nóg gemakkelijk te maken hebben we de 10 leukste kerstfilms (te zien op Netflix) voor jullie verzameld! Alle films zijn ook Nederlands gesproken en de leeftijd staat vermeld in de titel, zodat jij weet of de film geschikt is voor jouw kind(eren).

Klaus (AL)

Een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker sluiten een onvoorstelbare vriendschap. Ze brengen blijdschap in een koude donkere stad die het hard nodig heeft.

The Christmas Chronicles (9+)

Nadat een broer en zus per ongeluk de slee van de Kerstman laten crashen werken ze de hele nacht door om Kerstmis te redden. 

Elf (AL)

Buddy de Elf ontdekt al snel dat hij anders is dan de andere elfen op de Noordpool. Daarom reist hij naar New York om zijn echte vader te vinden. Terwijl hij daar is verspreid hij meteen wat Kerstvreugde!

Angela’s Christmas (AL)

Als de jonge Angela op kerstavond met haar familie naar de kerk gaat krijgt ze een buitengewoon idee. Een hartverwarmend verhaal gebaseerd op het boek van Frank McCourt.

Super Monsters redden Kerstmis (AL)

Het is kerstavond in Paddenburg de Super Monsters komen bij elkaar om alles te versieren, het vermiste rendier van de Kerstman te vinden en Kerstmis te redden! Er zijn meerdere films van Super Monsters te vinden op Netflix.

Super Monsters en de wensster (AL)

De kerstwens van Lobo komt uit als zijn favoriete nichtje onverwacht op bezoek komt. Maar ook die van Slorp, die overal tegelijkertijd wil kunnen zijn. Er zijn meerdere films van Super Monsters te vinden op Netflix.

Puppy Star Kerstmis (AL)

Nieuwe Pup Stars ontdekken dat een rivaliserend team Kerstmis wil verpesten. Nadat ze op de Noordpool terecht zijn gekomen proberen ze de feestdagen voor iedereen te redden. Er zijn meerdere films van Puppy Star te vinden op Netflix.

Bob’s Broken Sleigh (6+)

Een veel te enthousiaste elf verbetert de slee van de kerstman, maar als hij ver van huis neerstort helpen drie rare wezens hem terug te keren naar de Noordpool. 

Pettersson en Findus 2 (6+)

Kerstmis staat voor de deur, maar Pettersson en Findus maken zich zorgen dat ze door de sneeuw en het gebrek aan een boom geen feest kunnen vieren. 

How the Grinch Stole Christmas (AL)

Een kerstfilm die natuurlijk niet mag ontbreken is De Grinch. De Grinch besluit kerst in het dorpje van de Wie’s te verpesten, maar de vriendelijkheid van kleine Cindy Lou Who en haar familie doen zijn hart smelten.

Kruip lekker samen op de bank en geniet van een gezellige avond met het hele gezin! Go-Kids wenst jullie hele fijne Feestdagen!!