De hele maand december is Junglepark de Orchideeënhoeve omgebouwd tot magische wereld. Vol met prachtige lichtjes, kerstdecors, mooie ontmoetingen. 

Tickets voor WinterDroom zijn vanaf medio oktober online verkrijgbaar. Houd hiervoor onze website goed in de gaten.

Overdag ga van de ene verbazing naar de andere, deze prachtige droomwerelden zijn voor jou opzet. Even van de drukke realiteit weg en ontspannen en je oog uitkijkend. 

Neem ook even een kijkje in de nieuwe cadeau wereld en geniet van allerlei seizoenslekkers. 

Magische wandeling

Maak tijdens WinterDroom een magische wandeling door het tropische park, waar de koude winterdagen heerlijk warm aanvoelen! Duizenden lampjes, romantische fonteinen en sprookjesachtige versieringen toveren elke tuin van de Orchideeën Hoeve om in een unieke droomwereld waarin je niet uitgekeken raakt.

Volg de prachtige routes door het park en laat bloemen, vlinders en flamingo’s jouw winterdroom inkleuren. Strijk neer onder de prachtige bloemenhemel van de ‘Zwevende’ Bloementuin, trakteer de kleurrijke lori’s op een cupje nectar en bewonder de prachtige natuurexpositie ‘Oerrock’.

Voor de kids

Voor de (klein)kinderen is winter in de tropen meer dan gezelligheid en sfeer. De jungletuinen zijn een blijvende uitdaging waar je van alles kunt beleven. Ga samen op avontuur met de junglespeurtocht, kom lekker ravotten in de waterrijke speeltuin en wie weet ontmoeten jullie de pratende rendieren of de levende kerstboom.

Kaarsjesavonden

De magische kaarsjesavonden vormen het hoogtepunt van WinterDroom in de Orchideeën Hoeve. Op vr. 9 t/m zo. 11, wo. 14 t/m zo. 18, do. 22, vr. 23 en di. 27 t/m vr. 30 december 2022 steken onze kerstelfjes om 16.30 uur duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns aan en is het volledige park geopend tot 21:30 uur. 

De kaarsjesavond is een hartverwarmende belevenis voor het hele gezin. Zodra de duizenden echte kaarsen in de Orchideeën Hoeve worden ontstoken, transformeert de jungle in een lichtspektakel dat nergens anders is te ervaren.

Volg de speciaal uitgezette lichtjesroute en reis van droomwereld naar droomwereld. Ontdek hoe reusachtige palmen transformeren in mystieke lichtobjecten, bewonder de flamingo’s en nachtvlinders die ronddwalen in sprookjesachtig avondlicht en geniet van  sfeervolle livemuziek in de romantische ‘Zwevende’ Bloementuin.

Combiticket

Verkrijgbaar bij de tijdsloten vanaf 14:00 uur.

Wil je het park ook overdag bezoeken? Kies dan voor het combiticket, waarmee je het park zowel ’s middags als ’s avonds kunt bezoeken. Bij aankomst ontvang je een speciaal avondticket waarmee je ‘s avonds via een speciale (snel)ingang de route nogmaals kunt lopen om alle kaarsjes te bewonderen. 

Kind 0 t/m 2 jaar Gratis
Kind 3 t/m 12 jaar € 10,50
Volwassene € 16,50
Jaarkaarthouder kind € 6,80
Jaarkaarthouder volwassene € 11,60

Dit winterfeest mag je echt niet missen. 

Winterdroom reserveren =>