Herfstprogramma van dierenpark Taman Indonesia

4 oktober: Dierendag!

Vandaag op dierendag verwennen we de dieren wat extra!

Doe met ons vogelspot speurtocht en kijk of je alle vogels kunt vinden in het park. Als je klaar bent en je hebt het goed gedaan, mag jij de dieren voeren als een echte dierenverzorger!

12  & 19 oktober: Bamboebouwen

Vandaag gaan we een toren bouwen met bamboe. Wie kan de hoogste toren bouwen?

Ook kunnen de kinderen zelfstandig met elastieken (ook wel bamboestieken genoemd) aan hun eigen bouwwerk knutselen. Bouwplezier gegarandeerd!

13, 15, 20 & 22 oktober Photobooth met verkleden

Tijdens de oktober kindermaand maak je kennis met de bijzondere kledingstijlen uit Indonesie.

Natuurlijk staat batik centraal, maar ook ikat, kain bali en vlechtwerken uit papua komen aan bod. Daarnaast is er een batik expositie en batik photobooth voor jou eigen batik statement!

14 & 21 oktober Bamboe games

Vandaag zijn de bamboe games op het plein. Hoe goed ben jij in bamboe tollen, hoelahoepen, mega mikado of hutten bouwen van bamboe?  Ontdek het bij de bamboe games!

16 oktober Tol Toernooi

Ooit wel eens getold? Klink oudbollig, maar je kan er echt toffe dingen me doen. Hard laten draaien, spinnen in de luch of de tol laten zingen. Wil jij kijken of je dat lukt? Kom dan naar de Taman op 16 oktober!

17 oktober dansen met bamboe

Samen met danslerares Leonieke spring je over bamboestokken en leer je tradtitionele indonesische dansen, zoals de Sau Reka Reka. Ook papa en mama kunnen mee doen en de poco poco leren.

18 oktober Pasar Anak; Dag van de Javaanse spelletjes

Vandaag is een bijzondere dag. Waan je een dagje in Java en kom Javaanse spelletjes doen zoals cublak suweng, jamuran, main karet of balap karung! Je kunt echt Javaans leren dansen en eet heerlijk Javaans in de Waroeng Makanan.

25 oktober Wayang theater

Vandaag kun je je eigen wayang pop maken in het wayangtheater. Van papier en karton knutsel je je eigen schimmenpop, en ontdek je de wereld van het schimmenspel