Pasar Anak bij Taman Indonesia

Feest in Taman Indonesia!

Pasar Anak

Dierenpark Taman Indonesia viert kinderfeest met de Pasar Anak op 17 augustus

Op 17 augustus wordt in Indonesië de onafhankelijkheid gevierd. Deze nationale feestdag staat bol van de spelletjes, muziek en lekker eten. Taman Indonesia viert het feest ook op 17 augustus. Grappige activiteiten als kroepoek happen, blaaspijpschieten, en roepia’s vangen kunnen deze dag op het park gespeeld worden. Daarnaast kan men ook genieten van lekkere Indonesische hapjes te verkrijgen zoals saté en versnaperingen.

 

Feestelijke kindermarkt

Op de pasar bij het plein van Taman Indonesia kan men meedoen met verschillende feestelijke spellen, zoals kroepoek happen, kaleng (blik) gooien, blaaspijp schieten, boemboe’s raden en verschillende Indonesische spelletjes. Voor wie ontzettend zijn best doet met de spellen, valt er natuurlijk ook wat te winnen! Vergeet je ook niet uit te dossen in rood en wit, de kleuren van de Indonesische vlag!

Indische Verhalenverteller

Verhalenverteller Tjeerd Ligthart zal in het midden van het park Indische sprookjes vertellen aan eenieder die wil luisteren. In de Mentawai paalwoning zal hij vertellen over Kantjil het dwerghertje of spannende verhalen van de Ramayana …

 

Norman Kapoyos en Kim Pendjol

Speciaal voor deze gelegenheid zal muzikaal talent Norman Kapoyos in de middag  zijn muziek ten gehore brengen. Norman speelt samen met Kim Pendjol een jazzy set.