Ga deze zomervakantie op expeditie in de Orchideeën Hoeve en ontdek de avontuurlijke jungle gewoon in eigen land! Dwaal tussen de mooiste vlinders, doorkruis het regenwoud als een echte tarzan, maak een familiekiekjes tussen de flamingo’s en zoek verkoeling in de kabbelende beekjes van het Mangrovebos Speelparadijs. Maar wees op je hoede! Voor je het weet sta je oog in oog met een vleesetende plant of een reusachtige slang…

Junglefreakshow

Durf jij een meelworm te eten, weet jij moeiteloos het gewicht van een vogelspin te raden en ben je niet bang voor een meterslange slang? Neem dan snel plaats op één van de boomstamzitjes van het Jungletheater en strijd mee tijdens onze ‘Junglefreakshow’.

Van 9 juli t/m 28 augustus 2022 kun je dagelijks om 12:00 en 14:00 uur aanschuiven bij deze spannende jungleshow. 
 

Voedermoment ringstaartmaki's 

 

Heb jij altijd al willen weten wat de ringstaartmaki’s eten, vraag je je af waarom de aapjes zo graag zonnen of ben je benieuwd of de dierverzorgers de maki’s uit elkaar kunnen houden? Zorg dan dat je aanwezig bent bij het voedermoment van de ringstaartmaki's in het Makirijk om 13:15 uur. In ongeveer 10 minuten vertelt onze verzorger jou alles over de ringstaartmaki’s en kun je zien hoe de dieren gevoerd worden.

Ontmoeting met Aart

In de zomervakantie kun jij onze mascotte Aart ontmoeten. In de ochtenden gaat deze echte kindervriend vroeg uit de veren om jullie te verwelkomen bij de ingang van het park en is het tijd om te knuffelen. Ben je onze nieuwe medewerker misgelopen bij de ingang? Niet getreurd! Tijdens de vakantie loopt hij op verschillende momenten rond in het park en kun jij alsnog jouw high five, knuffel of foto scoren.

Gloednieuwe speurtocht

Durf jij de jungle te doorkruizen via geheime wildpaden, gammele touwbruggen en enge grotten? Doe dan mee aan de gloednieuwe speurtocht 'Aart & de verdwenen vierling'! Met de speurtocht op zak ontdek je de spannendste plekjes van het park, staan er uitdagende opdrachten op het programma en kom jij oog in oog te staan met de mooiste jungledieren!