Halloween evenement voor families

Halloween voor jong & oud!
In de maand oktober ( 8 t/m 30)  heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in Heksendoorn; hét Halloween evenement voor families!  Het volledige park is aangekleed (o.a. ruim 2.000 pompoenen!), er zijn extra activiteiten, spookhuizen en we bieden op 15, 22 en 29 oktober 2022 unieke Halloweenavonden aan die vanaf 18.00 uur spannender worden door losloopgriezels in het park. Alle overige Heksendoorn dagen draait het om onze vrolijke vogelverschrikkers, vriendelijke heksen en de sfeervolle aankleding. Opperheks Odelia verwelkomt jullie graag in oktober.

Opperheks Odelia

Opperheks Odelia loopt rond met haar beroemde heksensoepketel en leidt haar eigen toverschool in de Discovery Club.  Om een Heksendiploma te bemachtigen, voltooien kinderen allerlei opdrachten in het magische huis van Opperheks Odelia. Zodra ze deze succesvol hebben uitgevoerd, worden ze tot hulpheks benoemd en verdienen ze een felbegeerd Heksendiploma

Odelia's Toverstaf

Voor de kinderen die het griezelen een beetje spannend vinden, is er Odelia’s Toverstaf. Van deze magische toverstaf kunnen de jongste gasten gebruikmaken om de griezelfiguren op afstand te houden.

Het Toverstafje werkt niet tijdens Screams en ook niet in de spookhuizen. De toverstaf van Odelia is op diverse plekken in Heksendoorn verkrijgbaar, waaronder de souvenirwinkel.

Vrolijke vogelverschrikkers

Tijdens de Heksendoornavonden vinden er allerlei gave shows plaats. De jongste kinderen ontmoeten in Dreumesland de Vrolijke Vogelverschrikkers en Kareltje de Kok presenteert in het openluchttheater zijn gloednieuwe vertelshow, waarin hij spannende verhalen vertelt. De Heksendoornavonden worden om 18.45 uur feestelijk afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

TIP voor griezelfans: Heksendoornavonden

Kun je geen genoeg krijgen van griezelen? Bezoek dan de Heksendoornavonden op 15, 22 en 29 oktober. Het park is dan extra lang geopend en ’s avonds wordt het extra spannend!

Het  Avonturenpark is op de Heksendoornavonden tot  uiterlijk 23.00 uur geopend. Vanaf 18.00 uur betreden de scare actors het park. Gasten kunnen met hun dagticket zelf bepalen tot hoe laat ze willen blijven en kunnen dus zo hun keuze maken hoe eng ze hun Heksendoorndag willen maken. Tot 18.00 uur is het gezellig griezelig, daarna wordt het wat schimmiger in het park door de komst van tientallen losloopgriezels en een verhoogd schrikniveau in beide spookhuizen.