Drents Jeugdtheater Garage TDI viert elk jaar de kracht van de verbeelding met het jeugdtheaterfestival Art of Wonder. De vierde editie van het festival vindt plaats op 18 en 19 september. Assen staat dan weer bol van de fantasievolle theatervoorstellingen voor jong én oud!

Normaal gesproken vindt Art of Wonder in juni plaats, maar dit jaar is het allemaal net een beetje anders vanwege corona. Maar nog steeds helemaal Art of Wonder: een jeugdtheaterfestival voor alle leeftijden.

De stad als podium

Elk jaar zijn meer dan 20 verschillende voorstellingen en acts te zien in de binnenstad. Toonaangevende gezelschappen uit heel Nederland komen naar Assen. Zij spelen in de Gouverneurstuin, op bijzondere binnenlocaties en op straat. 

De Gouverneurstuin

De Gouverneurstuin is het hart van het festival. Hier is theater, muziek en ruimte om te spelen. In een gezellige sfeer kun je hier lekker lunchen of een warme maaltijd eten. In de tuin zijn voorstellingen in de open lucht en in diverse grote en kleine theatertenten. Ook is er een gevarieerd randprogramma met leuke workshops, interactieve installaties en een speelweide voor jong en oud. Bij de kassa is het startpunt voor voorstellingen op locatie.

Meer info en programma