Op zoek naar een dagje uit met het gezin met korting? Op deze pagina vind je leuke uitjes tips met kortingen in Limburg

Vooral in de vakanties gaan we er lekker op uit met ons gezin! Wij hebben handige overzichten gemaakt om net iets voordeliger op pad te kunnen gaan. Want een dagje erop uit met het hele gezin kan flink aan je budget knagen. Op deze pagina staan leuke kortingen voor een dagje uit, maar kijk zeker ook eens naar onze pagina's over goedkope uitjes en gratis uitjes in Noord-, Midden,- en Zuid Limburg

ANWB

Ben jij lid van de AWNB? Dan kun jij al mooie korting scoren op uitjes! De ANWB heeft altijd een ruim aanbod van kortingen op heel veel leuke uitjes voor het gezin. Ben je nog geen lid? Via Go-Kids krijg je speciale korting op een ANWB Lidmaatschap!

Kijk hier voor de speciale GO-Kids ANWB korting!

Toverland in Sevenum

Toverland

Toverland heeft deze zomer een speciale zomer deal waar je tot wel €5,- korting per kaartje kunt krijgen met je ANWB lidmaatschap.

Met korting naar Toverland!

Pathé Bioscoop Maastricht

Pathé Maastricht

Bij Pathé in Maastricht kun je nu sparen voor leuke kortingen en extra's met de Pathé All Stars App.
Je kunt ook gebruiken maken van de Free Ticket Actie. Bezoek 3 films en krijg de vierde gratis. En speciaal voor de kinderen is er de All Stars Kids Actie, waarbij je kunt sparen voor een gratis Charlie knuffel! 

Deals bij Pathé Maastricht

World of Dino's

World of Dino's eindhoven

Mag het even ietsje verder zijn? Dan is World of Dino's in Eindhoven ook een leuke aanvulling voor je vakantieprogramma! Van 16 juli tm 28 augustus kun je de grootste dinosaurus expo van Europa bezoeken met Go-Kids korting!

Go-Kids Korting bij World of Dino's

Go-Kids Kortingenboekje

Kijk eens in ons Kortingenboekje! Het boekje is gratis te downloaden. Kijk bijvoorbeeld naar onze gratis uitjes tips en onze budget uitjes tips. Ben je deze zomer op vakantie in een van onze andere regio's? Ons boekje heeft per regio een mooi overzicht. Zo kun je voor heel Nederland leuke tips vinden die voor jou van toepassing zijn! Super handig!

Kortingenboekje GRATIS download!

Log In