Uitjes met korting in Drenthe

Een uitje met een gezin kan al snel in de papieren lopen. Maar wat nou als je meer van dit soort uitjes kunt doen in de zomervakantie voor minder geld? Download nu gratis ons handige kortingenboekje met allerlei tips en leuke acties voor een goedkope zomer met kinderen.

Kortingenboekje GRATIS download!

Wildlands

Dé dierentuin van Drenthe is natuurlijk Wildlands. En wij hebben een supertoffe deal in samenwerking met de ANWB waardoor je tot maar liefst €8,- korting kunt krijgen op de entreeprijs! Dat tikt lekker aan met een gezin. Claim je korting en ga op wereldreis in Wildlands

Museumkaart

Ook voor uitjes met korting is de museumkaart superhandig. Je krijgt namelijk korting op toegang tot alle aangesloten musea. In Drenthe is dat bijvoorbeeld Het Hunbedcentrum, Het gevangenismuseum of voor de wat oudere kinderen herinneringscentrum Kamp Westerbork. Natuurlijk is de museumkaart in veel meer musea geldig. En met kinderen kan zo'n museumkaart al snel uit. Je hebt namelijk het hele jaar toegang tot de leukste musea in heel het land. Dus ook als je op vakantie gaat naar een andere provincie.

Indoor spelen met korting

Lekker spelen bij Funzone in Hoogeveen! Wie wil dat nou niet? Je kunt spelen waar je maar wilt. Leef je uit op de verschillende speelpleinen. Bij Funzone kunnen kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar heerlijk spelen. Èn ze hebben ook nog eens een hele leuke zomerkorting. Je kunt via Go-kids een vouchercode opvragen en deze verzilveren bij aankoop van je online ticket bij funzone. Je krijgt dan meteen 25% korting op indoor spelen. Dat tikt lekker aan!

Bij Ballorig kunnen je kinderen zich heerlijk uitleven. Jij kunt meespelen, maar je kunt ook een plekje opzoeken om te zitten en even lekker een tijdschrift lezen. Ballorig heeft een hele leuke zomeractie. Je kunt een zomerpas aanschaffen waarmee je de hele zomer lang onbeperkt toegang krijgt tot Ballorig. Waar je wel even op moet letten is dat niet iedere vestiging meedoet. In Drenthe doen de vestigingen Emmen en Assen mee aan deze actie.

Plopsa Indoor Coevorden mag ook niet ontbreken in deze lijst. Een indoor pretpark, waar je ook heel fijn buiten kunt spelen. Binnen is er zelfs een achtbaan en buiten kun je de verkeersregels nog even goed oefenen in de verkeerstuin. Korting op je entree vind je niet via de website van Plopsa zelf, maar via een kortingspagina.

Lid van de ANWB?

Ook dan kun je korting krijgen op héél veel leuke uitjes in heel Nederland. Check de website van de ANWB voor de huidige acties.

Mis je een uitje met een hele leuke korting in deze lijst? Mail 'm dan snel naar drenthe@go-kids.nl

Log In