Camping De Weerd's Hertenboerderij  

Middendijk 22, 7397 NB Nijbroek

  Camping De Weerd's Hertenboerderij in Nijbroek is een superleuke, rustige boerencamping, gelegen tussen Vaassen en Terwolde. De camping is speciaal gericht op (groot)ouders met (klein)kinderen. De plaatsen op de camping zijn minimaal 100 m2 én je kunt er ook een caravan of ingerichte tent huren. De camping ligt 250 meter van de openbare weg, dus is het er veilig voor de kids. Naast de herten (de Hertenboerderij is nog gewoon in bedrijf!) zijn er ook nog andere dieren, waaronder alpaca's, kippen, een pauw, ganzen, boereneenden, poezen en koeien die in de weilanden grazen. Het hele campingseizoen door valt er wel wat te beleven op de boerderij en ze hebben een eigen animatie-team ;-). 

  Faciliteiten op de camping

  Op de camping zijn vier velden, met beplanting ertussen. Op alle velden zijn speelattributen, die zo zijn geplaatst, dat je ze vanuit de eigen tent of caravan kunt zien. Eén veld heeft een volleybalnet. Op de camping zijn 30 ruime plaatsen, elk voorzien van waterkraan, afvoer (riool) en een stroomaansluiting (4 of 6 ampère). ‘s Avonds is er sfeervolle verlichting op de camping.

  Een greep uit de overige faciliteiten:

  • Campingkeuken met afwasbakken, wasmachine, magnetron en koelkast (met diepvries)
  • Nieuw sanitair (met toiletpapier!) met een mindervaliden- of 'kleine kinder'-douche/toilet met vloerverwarming
  • Afwasgelegenheid buiten
  • Speelgoed: skelters, fietsjes, steps, driewielers, trampolines, voetbaltafels, ruime binnenspeelruimte, volleybalnet, een zandbult op de velden, speelhooiberg met glijbanen en ballenbak
  • Oplaadpunten voor elektrische fietsen
  • Vuurkorf: Gezellig een avondje zitten bij een vuurkorf? Er zijn verschillende vuurkorven te huur met hout van bomen van de boerderij

  Verhuur van volledig ingerichte bungalowtenten en caravans

  Wil je meteen na aankomst kunnen genieten van de vakantie, zonder dat je eerst nog een tent moet opzetten of een caravan moet plaatsen? Huur dan een caravan of volledig ingerichte bungalowtent! 

  Bungalowtenten

  De tenten hebben een leef- en slaapgedeelte. Het slaapgedeelte bestaat uit twee slaapcabine's, waarvan er één nog te verdelen is in twee gescheiden ruimten. In het leefgedeelte staat een kastje met een 3-pits gasstel. Aan de tent zit een luifel. Er zijn bungalowtenten voor 4 à 5 of voor 5 à 6 personen.

  Caravans

  De caravans hebben twee zitgedeelten. Bij de grote caravans kun je één daarvan afsluiten d.m.v. een schuifdeur (evt. handig met kleine kinderen). Omdat er ruime voortenten aan de caravans zitten, gebruiken de mensen de zitgedeelten meestal om te slapen en verblijven ze overdag in de voortent. De Hertenboerderij beschikt over 3 caravansEr wordt wel eens gevraagd: 'is er een animatie-team op de camping'?

  NIEUW in 2019: Glamping op de Camping

  Met ingang van 2019 kun je ook een volledig ingerichte safaritent huren bij De Weerd's Hertenboerderij. Of je nu met z'n tweeën komt, of met 9 personen, dat maakt niet uit. Dat is nog eens wat je noemt: Glamping op de Camping!

  Kijk voor meer informatie over de caravans, de bungalowtenten en de safaritenten op: https://www.hertenboerderij.nl/camping/verhuur-caravans-en-tenten

  Animatieteam

  Het animatieteam van De Weerd’s Hertenboerderij bestaat uit: boer Herman, boer Björn, boerin Annie, boerin Willeke (dochter) en hulpboer Jacques. Voor alle campinggasten staan zij klaar en hebben ze aandacht. 

  De meeste kinderen, groot en klein, willen graag meehelpen op de boerderij en dat kan. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals een ritje met de boerenkar of op de pony, het behalen van het Boerendiploma, bingo, speurtochten, pannenkoeken eten… Meestal gratis, soms tegen een kleine vergoeding.

  Maar... de boerderij is nog in werking, dus er kan onverwachts iets tussenkomen. Maar één ding is zeker: er is altijd wat te doen en te beleven... :-)

  Adres

  • Adres: Middendijk 22
  • Stad:  Nijbroek
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  7397 NB