Multimedia Kinderfeestje bij FunMEDIA

Zwolseweg 79A, 8141 EA Heino

Kinderfeestjes FunMEDIA

Bij FunMEDIA ben je aan het juiste adres voor een compleet verzorgd kinderfeestje op het gebied van multimedia. Je kunt op dit moment kiezen uit wel 6 verschillende soorten kinderfeestjes, die allemaal ongeveer 2 uur duren. Tijdens de feestjes is er natuurlijk genoeg tijd voor de jarige, om de felicitaties en cadeaus in ontvangst te nemen. Bij de kinderfeestjes gaat het vooral om de gezelligheid en dat je als jarige veel plezier beleeft samen met je vrienden/vriendinnen!

Filmfeestje: Interview 'Wie ben jij?' (10-12 jaar)

Samen met FunMEDIA gaan jullie bespreken wat je gaat vragen tijdens het interview, wie het interview gaat afnemen en wie gaat filmen. Als dit plan er ligt, gaan jullie met de apparatuur aan de slag.

Filmfeestje: Documentaire 'Natuurlijk' (10-12 jaar)

Als eerste gaan jullie nadenken over het onderwerp van de natuurdocumentaire. Daarna samen op pad om op locatie te filmen. Lukt het jullie om mooie beelden te maken?

Fotosessie 'Glamour modeshow' (7-12 jaar)

Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar mooiste kleren aangetrokken voor het feestje. Dus jullie zijn er helemaal klaar voor om een modeshow te houden. Wie zorgen er voor de perfecte plaatjes van de modellen?

Fotoshoot 'De doldwaze modeshow' (7-12 jaar)

Uit een koffer vol verkleedspullen kiezen jullie een doldwaze outfit. Daarna gaan jullie de allergekste modeshow ter wereld houden. Natuurlijk zorgen jullie zelf ook voor de grappigste foto’s van deze doldwaze modellen!

Fotoreportage 'Natuurlijk' (10-12 jaar)

Eerst bedenken jullie het onderwerp van de natuurreportage en daarna gaan jullie snel op pad om foto’s te schieten. Wie maakt er mooie plaatjes?

Fotobewerking 'Grappige plaatjes' (7-12 jaar)

Dit is een kinderfeestje voor echte lolbroeken. Jullie gaan met de camera grappige grafische effecten toepassen tijdens het fotograferen. Bolle gezichten, hoedjes en bijzondere achtergronden, je kunt het zo gek niet bedenken wat je allemaal met de camera kan doen! Wie maakt de gekste en grappigste plaatjes?

Alle Kinderfeestjes van FunMEDIA zijn inclusief...

  • Digitale uitnodiging (om zelf te versturen via e-mail of om af te drukken)
  • Chipsbuffet met frisdrank, zelf te maken sap-cocktails en onbeperkt limonade uit de tap
    óf
    Jullie krijgen een FunMEDIA rugzak mee vol met pakjes drinken, chips en wat lekkers
  • Gebruik camera’s, laptops en/of andere middelen van FunMEDIA
  • Oorkonde van deelname voor ieder kind

Volwassenen mogen bij het kinderfeestje aanwezig zijn. Op locatie bij FunMEDIA krijgt elke volwassene 1 gratis kopje koffie of thee aangeboden.

Kinderfeestje boeken

Lastig kiezen, hè, uit al deze leuke kinderfeestjes. Maar al je eenmaal je keuze gemaakt hebt, kun je het gewenste feestje reserveren via: https://funmedia.nl/kinderfeestjes/aanvraagformulier-kinderfeestje/

Nog meer FunMEDIA

Op dit moment kun je bij FunMEDIA kiezen uit 6 verschillende kinderfeestjes, maar... houd dit bedrijf in de gaten, want er komen er nog meer! Daarnaast ben je hier ook aan het juiste adres voor Multimedia Workshops en Lessen.