Woody’s Pancakes & Steaks

Holterbergweg 11, 7451 JL Holten

Woody's in Holten, Pancakes & Steaks op een unieke locatie

Bij Woody’s Pancakes & Steaks op de Holterberg is iedereen, jong en oud(er), van harte welkom om een lekkere pannenkoek, steak (in allerlei soorten en maten!), sandwich, hamburger of (maaltijd)salade te komen eten. Maar ook voor een drankje, met wat lekkers erbij, ben je hier aan het juiste adres. In het voor- en najaar en in de zomer, kunt je genieten op het bosrijke terras. In de winter in de heerlijke fauteuils, bij één van de open haarden. 

Voor de jonge gasten is er een speciale kindermenukaart. Zij kunnen hier op elke dag van de week iets lekkers van kiezen, behalve op zondag, want dan is het…

"Sunday Funday Kidsbuffet"

Elke zondag staat vanaf 16.00 uur het Kidsbuffet klaar met:

  • Pannenkoeken
  • 100% Mini rundvleesburgers
  • Kipnuggets
  • Kipsaté
  • Mini frikandelletjes
  • Frites
  • Verse groenten
  • Appelmoes
  • Fruit

Je mag zoveel eten pakken als je op kan!

Aan het einde krijg je dan nog een lekker waterijsje.

Kinderen zijn bij Woody's speciale gasten

Zoals gezegd, heeft Woody’s voor kinderen een speciale kindermenukaart. Maar ze hebben nog veel meer voor de kids, zoals (Stokke) kinderstoelen en er is een baby verschoonruimte aanwezig. Ook kunnen ouders zelf hun potje voor de allerkleinsten opwarmen in de magnetron bij de keuken. Voor de grotere kleine gasten is er een kinderspeelkamer met grote en kleine lego blokken, krijtborden, knuffels en de mogelijkheid om een leuke film kijken. Een enorme boom fungeert als centrum van deze corner. Buiten is een grote zandbak met verschillende houten speeltoestellen.

Openingstijden

Maart- april: woensdag t/m zondag
Mei - oktober: dinsdag t/m zondag
November - februari: donderdag t/m zondag (op Oudejaarsdag gesloten)

De keuken is geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

In de schoolvakanties van alle regio’s is Woody’s elke dag open! En op bijzondere vrije dagen ook.

In de omgeving van Woody’s

Combineer een bezoekje aan Woody’s eens met het slaan van een balletje op de naastgelegen midgetgolfbaan. Maar ook de Canadese Begraafplaats, het Bos van Daantje Das en Museum Holterberg bevinden zich om de hoek. En je zou het bijna vergeten, maar Woody’s Pancakes & Steaks ligt natuurlijk midden in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

Tot Woody's!