De Bistro

Bij Bistro de Oale Sté, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving op de Sallandse Heuvelrug, worden de heerlijkste gerechten geserveerd. De uitgebreide kaart bevat allerlei culinaire gerechten. Dit kindvriendelijke restaurant heeft zelfs een speciale Kids-kaart!

Kinderen vermaken zich hier prima

Terwijl je rustig zit te eten in de bistro of wat drinkt op het terras, is er voor de kids voldoende vermaak: een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin, een air trampoline, een panna-veld en een interactief spel 'Sona'. Je kunt hier dus op je gemak uit eten met je kids of kleinkinderen!

Tussenstop

Ook als tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht is deze plek uitermate geschikt. Wandelkaarten zijn overigens te verkrijgen bij de Oale Sté. Of kijk eens op: https://bit.ly/2N4N3RW.

Happen en Trappen

Route 76 van Happen en Trappen is 49 km lang en voert door Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Bistro de Oale Sté is één van de deelnemende restaurants. Hier wordt het hoofdgerecht geserveerd. Kinderen vinden het superleuk om van gerecht naar gerecht te fietsen! Een leuk idee voor als je bijvoorbeeld in de zomervakantie een dagje met het gezin of met de kleinkinderen op stap wilt.

Openingstijden 2019

  • Woensdag t/m vrijdag geopend vanaf 14.00 uur

  • Zaterdag en zondag geopend vanaf 11.00 uur

Leuk om te doen: kleurplaat noetsie met voetbal.pdf