Burnside Skatepark vernieuwd!

Het skatepark is 1700 m² groot, waarvan 1500 m² overdekt. Buiten vind je een juweel van een backyardbowl, achter bij het water.

Bij Burnside Skatepark ben je welkom met:

  • Skateboards
  • Inline Skates/Rollerblades (gewone skates mag wel, maar haal je remblokken eraf!)
  • Een goede BMX fiets; niet met een one-piece crank (1 delig trapstel) en ook stalen pegs zijn niet toegestaan.

Het linker deel van het skatepark is volledig verbouwd tot een nieuwe setup! Het pand is van nieuwe verlichting voorzien en nu goed geïsoleerd, daardoor is het ’s winters warmer en zomers koeler. Dus…. in de winter hoef je de handschoentjes niet meer aan en de echte stoertjes rijden zelfs in hun blote bassie. Ook in de zomer is het lekker aangenaam binnen. Behalve skaten kan je ook zwemmen, achter bij de BackyardBowl en jumps oefenen van de zwemsteiger!

Voor de hapjes en drankjes ga je naar de BAR in de winkel. In combinatie met de fantastisch winkel met het leukste personeel van NL is Burnside een tof sportief dagje uit.

Burnside Skateboard School 

Heb jij altijd al willen leren skateboarden? Bij Burnside leer je skateboarden op je eigen tempo door ervaren skateboarders. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al naar les op Burnside’s Skateboard School. De beginners leren steppen, sturen (kickturns), indroppen en beginnende trucs. Gevorderden gaan verder en mogen zelf aangeven wat ze willen leren om hun trukendoos uit te bereiden.

Skateboarden is een vrije sport die je kan beoefenen wanneer je dat zelf wilt. De sociale aspecten rondom skateboarden maken het één van de populairste sporten onder de jeugd én het is nog steeds in populariteit aan het stijgen. 

Er zijn lessen op woensdagmiddag en zaterdagochtend. Prijzen en tijden vind je bij clubs: Skateboardlessen.

Burnside Shop

De winkel heeft een fijne uitstraling waar ieder zich op zijn gemak voelt. Al kom je uit een van de wereldsteden, Burnside biedt een assortiment dat je ook daar niet gauw zult aantreffen. Het deskundige personeel staat altijd voor je klaar om service op maat te bieden. Voor ieder wat wils! Skaters vinden het toch veel leuker om vernieuwend te zijn dan mee te hobbelen met de grijze massa?! Je kunt 360 dagen per jaar terecht in de shop of online voor: snowboards, wakeboards, skateboards, longboards, sneakers, kleding, bmx en inline skates.

Burnside zal je verrassen! Kijk gauw verder op BurnsideSHOP

En even sfeer proeven met dit filmpje :