Air Fantasy en meer by Hamersma  

Fonteinkruid 102, 7422 MZ Deventer

Air Fantasy – Springkussen Paradijs

Air Fantasy is een te gek dagje uit voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. De kids zijn er uren zoet met klauteren en springen op de meest bijzondere springkussens. Van avontuurlijke stormbanen tot aan spectaculaire en kolossale spring- en spelkussens. Hiermee biedt Air Fantasy een veelzijdige mix voor jong en oud. Voor kinderen van 0 t/m 2 jaar is er trouwens een aparte plek ingericht. En voor de volwassenen wordt altijd gezorgd voor voldoende zitgelegenheid en lekkere horeca.

Elk jaar organiseert Hamersma Verhuur minimaal 3 Air Fantasy-evenementen.

  • Pasen 2018: Air Fantasy Twello
  • Najaar 2018: Air Fantasy Vaassen
  • Kerstvakantie 2018/2019: Air Fantasy Zelhem

Houd voor de exacte data de Go-Kids agenda in de gaten of neem een kijkje op www.hamersmaverhuur.com/airfantasy.

Trek de schoenen maar alvast uit!


Andere evenementen

De springkussens van Hamersma zijn ook vaak te vinden op andere evenementen in de regio. Deze evenementen kun je natuurlijk ook terugvinden in onze Go-Kids agenda.


Meer Hamersma

Hamersma Verhuur uit Deventer is een verhuurbedrijf dat zich met name richt op springkussen, attracties en sport & spel-verhuur. Maar ook hebben zij een breed aanbod feestbenodigdheden. Dus als je binnenkort een familiefeestje gaat organiseren, het kinderfeestje van je zoon of dochter wilt opleuken, er een kleine op komst is of de buurvrouw bijna haar 50e verjaardag viert… Bij Hamersma Verhuur ben je aan het juiste adres om er een onvergetelijke dag van te maken!

Een greep uit het assortiment:

En zoek je iets speciaals, wat er niet tussen staat? Vraag het Hamersma en de kans is groot, dat zij het wel kunnen leveren. Hun slogan is niet voor niets: "Want ons is niets te gek"


  • Adres: Fonteinkruid 102
  • Stad:  Deventer
  • Land:  NL
  • Postcode:  7422 MZ