Sallandse Keepersschool

Kurkeikweg 33, 7421 AH Deventer

Sallandse Keepersschool

Omdat er veel vraag is naar deskundige keeperstrainingen biedt de Sallandse Keepersschool uit Deventer keeperstrainingen aan voor alle jeugdkeepers uit de regio.  

Het doel van de Sallandse Keepersschool is: ervoor zorgen dat keepers en keepsters plezier hebben in het keepersvak. Mede daardoor zullen de keepers en keepsters zich gaan ontwikkelen. Het niveau waarop gekeept wordt, is hierbij niet belangrijk.

Naast plezier is passie voor het keepen ook belangrijk. Zowel de keepers als de trainers moeten een bepaalde passie hebben voor het keepersvak en dat ook uitstralen. Als deze twee aspecten aanwezig zijn, kun je jezelf ontwikkelen.

Drie soorten cursussen

 1. Basiscursus
  De basis cursus bestaat uit: Uitgangshouding - Voetenwerk - Vallen - Duiken - Zweven
  De Basiscursus bestaat uit 10 trainingen van 1,5 uur.
  Het is mogelijk om één keertje gratis mee te doen.

 2. Basis Pro cursus
  De Basis Pro cursus bestaat uit: Uitgangshouding - Vallen - Duiken - Zweven - Positie kiezen - Meevoetballen - Aannames
   De Basis Pro cursus bestaat uit 10 trainingen van 1,5 uur.

 3. Gevorderden cursus
  De Gevorderen cursus bestaat uit: Uitgangshouding - Vallen - Duiken - Zweven - Positie kiezen - Meevoetballen - Aannames - Wedstrijdsituaties
  De Gevorderen cursus bestaat uit 10 trainingen van 1,5 uur.

Er worden niet alleen gedegen basisvaardigheden geleerd, plezier staat voorop. En door het werken met kleine groepen is er persoonlijke aandacht voor elk kind.

Per cursus worden de keepers ingedeeld op leeftijd en sterkte. Dit zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau traint en daardoor veel plezier beleeft aan de trainingen.

Privé training

De Privé training kan gevolgd worden als extra training naast een andere cursus van de Sallandse Keepersschool. Deze cursus loopt gelijk aan de reguliere cursus van de Sallandse Keepersschool. De training wordt iedere maandagmiddag/-avond door een vaste keeperstrainer gegeven.

De Privé trainingen bestaan uit 10 trainingen van 1 uur. 

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier

Locatie 

De trainingen van de Sallandse Keepersschool worden gehouden op het terrein van DVV Davo.

Het adres is Nico Bolkesteinlaan 4 te Deventer.

Trainingsdata

De trainingen voor de Basiscursus, de Basis Pro cursus en de Gevorderden cursus worden gehouden op woensdagavond. De startdatum voor de nieuwe cyclus is: 19 september 2018.

Kledingvoorschriften

Ter bescherming van armen en benen is een keepersshirt met lange mouwen en een (lange) keepersbroek vereist.

Samenwerking

De Sallandse Keepersschool werkt samen met FC RDC, SV Colmschate '33, SV Helios en dvv Davo.

Clinics

De Sallandse Keepersschool geeft ook, het hele jaar door, keepersclinics bij voetbalverenigingen. Voor elke Deventer voetbalclub is de eerste keepersclinic gratis.

Stichting Leergeld

Als het financieel niet haalbaar is om kinderen mee te laten doen aan sportactiviteiten kun je een aanvraag indienen bij de Stichting Leergeld Deventer. Als de aanvraag wordt toegekend dan ontvang je de Leergeld Cheque, die je kunt inleveren bij de Sallandse Keeperschool.

Kijk op de website van Stichting Leergeld Deventer voor meer informatie en het indienen van een aanvraag. Of vraag de Sallandse Keepersschool om een aanvraagkaart.