Korfbalvereniging Devinco  

Nico Bolkensteinlaan 10, 7416 SG Deventer

Korfballen bij Devinco

Korfbal is een veelzijdige sport. Aanvallen én verdedigen, kan jij dat allebei? Samenwerking, snelheid, uithoudingsvermogen en kracht heb je nodig! En je moet ook nog eens goed met een bal overweg kunnen. Er zijn ongeveer 100.000 korfballers in Nederland. Het is de enige teamsport ter wereld, waar jongens en meisjes (of mannen en vrouwen) in één team samen spelen. Dat maakt korfbal tot een echte familiesport. Korfbal is er in verschillende vormen: 4korfbal bij de jongste jeugd, Kangoeroe Klup, G-korfbal, beachkorfbal,1 tegen 1 (in toernooivorm en met een NK), schoolpleinkorfbal enz.

Kangoeroe Klup

De Kangoeroe Klup is sport en spel voor de jeugd van 4 - 6 jaar, met een knipoog naar korfbal. Rennen, gooien, vangen en schieten op een lage, grote korf zijn maar enkele van de spellen die ze doen! De kinderen leren in een veilige omgeving het samenspel dat bij deze sport hoort.

G-korfbal

Voor sporters met een beperking biedt Devinco ook korfbal: G-korfbal. In de G-teams staat gezelligheid voorop. Samen spelen en samenwerken zijn het belangrijkste. Het G-team doet ook mee aan de G-competitie! 

 

  • Adres: Nico Bolkensteinlaan 10
  • Stad:  Deventer
  • Land:  NL
  • Postcode:  7416 SG