Burnside Skateboard School

Sint Olafstraat 6, 7418CG Deventer

Skateboard lessen

Skateboarden is een vrije sport die je kan beoefenen wanneer je dat zelf wilt. Het is een hele sociale sport en één van de populairste sporten onder de jeugd. Jij wil toch ook leren skateboarden en met vrienden skateboarden in het Skatepark?

Bij Burnside leer je skateboarden op je eigen tempo door ervaren skateboarders. Je kunt al naar les op Burnside’s Skateboard School vanaf 6 jaar. Bij de beginners leer je steppen, sturen (kickturns), indroppen en beginnende trucs. Bij de gevorderden ga je verder en mag je zelf zeggen wat je wil leren om jouw trukendoos uit te bereiden.

Dus meld je snel aan voor de lessenserie, neem een Proefles of kom eerst eens kijken in het skatepark.

Lestijden

Open/Proef beginnerslessen: woensdagmiddag van 16:00 tot 17:00
Open/Proef gevorderdenlessen: woensdagmiddag van 17:00 tot 18:00

Lessenserie Beginners (Groep 1): zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00
Lessenserie Beginners (Groep 2): zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00
Lessenserie Gevorderde (Groep 3): zaterdagochtend van 11:00 tot 12:00
Lessenserie Gevorderde (Groep 4): zaterdagochtend van 11:00 tot 12:00

Open/proef lessen (WOENSDAG)

Wil je erachter komen of skateboard les iets voor jou is of wil je af en toe een les volgen? Dan zijn de open lessen iets voor jou. Voor deze lessen hoef je je niet in te schrijven. De dag-entree is inclusief, dus voor en/of na de les is het mogelijk om vrij te blijven skateboarden tot het skatepark sluit.

Lessenseries (ZATERDAG)

Wil je liever een vaste skateboardleraar en met een vaste groep les? Dat kan ook. Op zaterdagochtend krijg je dan 6 weken lang les en word je ingedeeld op niveau. Het voordeel is dat het park tijdens deze lessen is gesloten voor andere bezoekers en je hebt samen met jouw groepje dus het hele park tot je beschikking. Elke week ga je verder met de oefeningen waar de laatste les mee is afgesloten. Na afloop van de les mag je de hele dag vrij blijven skaten in het park. Voor een meerprijs kan je gedurende de periode van de lessenserie (6 weken) onbeperkt gebruik maken van het skatepark. Je kan dan op je zelf gekozen tijd de behandelde oefeningen verbeteren in het skatepark.

Kijk voor precieze data van een serie op Burnside Skateboard School of mail naar skatepark@burnside.nl

Privélessen

Wil je snel een goede basis leggen of nieuwe trucs onder de knie krijgen? Dan kun je privéles nemen en krijg je één op één begeleiding van een skateboard leraar.