Moederdag

Trippelende voetjes op de trap, gerommel in de keuken, verstopte cadeautjes, zenuwachtige kindjes…. Jaaa, het is Moederdag! Kinderen zijn er vaak al dagen druk mee. Op school of bij de opvang wordt in het grootste geheim gewerkt aan een cadeautje voor mama. De klas is verboden toegang voor moeders. En pas op, dat je niet per ongeluk een kinderslaapkamer binnen loopt… dan krijg je een boete! Heerlijk die voorpret.

Verras mama op Moederdag

Op zondag 12 mei 2019 is het Moederdag en dan mogen alle moeders (en oma’s!) lekker in de watten gelegd worden. Een moeder is snel tevreden. Niks is mooier dan een met liefde geknutseld cadeautje en een zelfgemaakt ontbijt. Je kunt deze dag extra leuk maken, door er lekker op uit te gaan of ergens een hapje te gaan eten. Er zijn mogelijkheden genoeg. Wij hebben wat leuke tips voor je op een rijtje gezet…

Creatieve Moederdag tips

>> Speciale Moederdag-editie Handlettering bij An Illustration

Speciale moeder & kind-editie Handlettering op woensdag 22 mei 2019. Kom samen met je kind naar de Workshop Handlettering en ga voor elkaar aan de slag met een mooie quote. Aan het einde van de workshop hebben jullie een mooi cadeautje voor elkaar gemaakt, namelijk een persoonlijke boodschap of wens aan elkaar in handlettering. Bovendien ga je een mooie ervaring rijker weer naar huis. Kijk voor meer informatie op: https://bit.ly/2WGcCOD

>> Plantenfossielen onderzetters knutselen bij Intratuin Deventer

Op woensdag 8 mei kunnen kinderen bij Intratuin Deventer plantenfossielen onderzetters knutselen van klei, blaadjes en bloemetjes. Dat is nog eens een leuk zelfgemaakt Moederdag-cadeautje! Kijk voor meer informatie op: https://bit.ly/2H4RYCA

Lekkere Moederdag tips

>> Moederdag menu bij Bistro de Oale Sté

Op zondag 12 mei schotelen de koks van Bistro de Oale Sté  alle moeders een smakelijk menu voor. Wil je een keer iets anders? Denk dan eens aan een High Tea of High Wine. En is mama toevallig dol op asperges? Dat komt goed uit, want ze zijn er weer. Een cadeaubon van de Bistro is natuurlijk ook altijd een goede keuze. Als je reserveert voor een diner, krijgt mama een leuke goodie bag kado!

>> Moederdag WIN-actie bij Pannenkoekenhuus Marle

Op Moederdag maken alle moeders die een pannenkoek komen eten bij Pannenkoekenhuus Marle kans op een wellness-cadeaubon voor 2 personen.

>> Lekkere Moederdag verrassing bij Wereldrestaurant A1

Ook bij Wereldrestaurant A1 worden op Moederdag alle mama's en oma's in het zonnetje gezet. Alle moeders die een hapje komen eten krijgen namelijk een lekkere verrassing mee naar huis.

>> Moederdagpakket van de Deventer Koekwinkel

Maak mama gelukkig met een heerlijk Deventer Koekpakket van de Deventer Koekwinkel! Daarin vind je heerlijke Deventer koek, een stuk bessennougat, een heerlijke chocololly en bosbes-yoghurt crunches. Genieten!

Leuke Moederdag tips

>> Gratis entree bij De Flierefluiter

Alle moeders en oma's hebben op Moederdag 2019 gratis toegang bij Speelboerderij De Flierefluiter.

>> Leuke Moederdag pakketjes bij JOOS Wonen & Kado's

JOOS heeft speciaal voor vaders en kids leuke Moederdag pakketjes gemaak. Er is volop keus uit verschillende pakketjes, vanaf € 7,95. En bij iedere aankoop van een moederdagpakketje mag je gratis een armbandje uitzoeken als je de Go-Kids Deal laat zien (op je mobiel of geprint)!!!

>> Moederdag WIN-actie op Winkelcentrum Colmschate

Op 11 mei 2019 lopen er op Winkelcentrum Colmschate tussen 11.00 - 16.00 uur 2 teams rond met Facebook kaders. Laat je door deze teams op de foto zetten om jouw moeder een fijne Moederdag te wensen. De foto's worden op de Facebook pagina van het winkelcentrum gezet. Weet jij de meeste likes op jouw foto te krijgen? Dan wint jouw moeder één van de volgende prijzen:

  • 2x een Champagne-ontbijt bij Brasserie Bloom
  • 3x een High Tea bij Brasserie Bloom
  • 5x een super bos bloemen van Bloembinderij Stempher

>> Tony Chocolonely tijdens de voorpremière van Wild Rose bij Filmhuis De Keizer

Iedere moeder houdt van Tony Chocolonely! Daarom krijgen alle moeders op zondag 12 mei tijdens de voorpremière van Wild Rose een reep chocolade van Filmhuis De Keizer 💕🍫.
Wild Rose is een hartverwarmende film over moeders en dochters, over dromen en realiteit en over muziek waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten.
Kijk voor meer informatie op: https://bit.ly/2Vjjsgx