Zeldzaam Mooi Festival Worpplantsoen Deventer

Tijdens de zesde editie van het Zeldzaam Mooi Festival in Deventer kun in een ontspannen sfeer genieten van muziek van de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen en Oscar draait plaatjes. Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op het festival zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude vinyl singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!

Picknicken & Bijzondere markt

Je kunt gaan picknicken in het park met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 25 bijzondere foodtrucks en foodkramen. En je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt: de Zeldzaam Mooi Markt. Hier vind je allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook rariteiten, zoals creatief hergebruikte, vintage en retro-artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Met meer dan 100 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van sieraden, illustraties, kunst en (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijke lekkernijen, kleding en nog veel meer.

Workshops en demonstraties voor Jong & Oud

Er zijn verschillende workshops en demonstraties voor jong & oud. Uiteraard kunnen ook de kinderen zich weer prima vermaken op dit festival met hele speciale activiteiten, kinderschmink en nog veel meer.

Locatie

Zeldzaam Mooi Festival van 11.00 tot 19.00 uur in het Worpplantsoen in Deventer.

Juist de niet-alledaagse dingen maken dit festival zo bijzonder.