Workshop Illustreren & Handlettering bij An Illustration

Heb je zin in een leuk en creatief uitje? Samen met je (klein)kind of juist een ME-time momentje voor MAMA? Kom dan gezellig op dinsdag 17 september naar de Workshop Illustreren & Handlettering (bujo) bij An Illustration!

Illustraties maken

In deze workshop leer je op een makkelijke manier simpele illustraties te maken. Ook wanneer je niet goed bent in tekenen, kun je leren om leuke aanvullende tekeningen te maken voor in je bullet journal of bij andere teksten. Hoe je dat doet, leer je in deze workshop.

Handlettering

Wat ook aan bod komt, is een stukje handlettering. Dit is het tekenen van mooie lettertypes, zodat je je tekst ook mooi kan weergeven. Je krijgt twee letterbladen met verschillende, makkelijke lettertypes om te tekenen, tips & trucs over handlettering en hoe je makkelijk een banner kan tekenen.

Workshop

In deze 2,5 uur durende workshop ga je aan de slag met basisvormen, waardoor je elk voorwerp kan tekenen dat je wilt. Bloemen, servies, dieren, patronen en nog veel meer. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar dat valt echt mee. Samen met Anke loop je verschillende stappen door, die ervoor zorgen dat je op een makkelijke manier tot een mooi ontwerp komt. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een informatiepakketje over illustreren & handletteren en een mooi geïllustreerde bladzijde. En met veel inspiratie om ook thuis lekker aan de slag te gaan.

Aanmelden

Geef je op via het contactformulier onder vermelding van de naam van de workshop, de datum en met hoeveel personen je wilt komen. Kosten: € 32,50 p.p., inclusief:

  • 2,5 uur begeleiding en uitleg
  • materiaal
  • informatiepakket over illustreren & handletteren
  • koffie/thee met wat lekkers
  • een klein cadeautje aan het eind van de workshop

Minimaal aantal deelnemers: 4.
Min. leeftijd kind ongeveer 10 jaar.

An Illustration, 1e Weerdsweg 57, 7412 WN Deventer