Workshop Bullet Journal illustreren bij An Illustration

  • An IllustrationBij  An Illustration
  • van:  14 februari 2019 19:00
  • tot:  14 februari 2019 21:30
Workshop Bullet Journal illustreren bij An Illustration

Heb je zin in een leuk en creatief uitje samen met je (klein)kind? Kom dan gezellig met z'n tweeën op donderdag 14 februari naar de Workshop Bullet Journal illustreren bij An Illustration!

In deze workshop leer je op een makkelijke manier simpele illustraties te maken. Ook wanneer je niet goed bent in tekenen, kun je leren om leuke aanvullende tekeningen te maken voor in je bullet journal of bij andere teksten. Hoe je dat doet, leer je in deze workshop.

In deze 2,5 uur durende workshop ga je aan de slag met basisvormen, waardoor je elk voorwerp kan tekenen wat je wilt. Door gebruik van arcering (veel streepje naast elkaar) zorg je voor net wat meer diepte in je illustratie. Met deze techniek kun je alles tekenen: bloemen, servies, dieren, patronen en nog veel meer. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar dat valt echt mee. Samen met Anke loop je verschillende stappen door, die ervoor zorgen dat je op een makkelijke manier tot een mooi ontwerp komt. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een informatiepakketje en een mooi geïllustreerde bladzijde in je bullet journal. En met veel inspiratie om ook thuis lekker aan de slag te gaan.

Geef je op via het contactformulier onder vermelding van de naam van de workshop, de datum en met hoeveel personen je wilt komen. Kosten: € 30,- p.p. (incl. materiaal). Min. leeftijd kind ongeveer 9 jaar.

An Illustration, 1e Weerdsweg 57, 7412 WN Deventer