Theater in een bus: De vervelende bus

Theater in een bus: De vervelende bus

Ga deze Meivakantie mee met De Vervelende Bus, een filmisch en muzikaal spektakel waarin fantasie en tijd de hoofdrol spelen. Waarom duurt de ene minuut langer dan de andere? Wat zou jij doen als je de tijd even kon rekken? Staat de tijd dan stil? De Vervelende Bus is een ware belevenis, niet in de laatste plaats omdat de voorstelling zich letterlijk in een bus afspeelt! Leuk voor iedereen van 4 jaar of ouder.

De Vervelende bus staat in de vakantie op verschillende plekken in Enschede.

De Vervelende bus is een visueel zoekboek waarin alles draait om tijd, maar net zo goed vergeten kan worden. Want vervelen is helemaal niet saai. Er ontstaat juist ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten, die veel creatiever en frisser blijken te zijn dan je ooit had durven dromen! Laat je verrassen door deze locatievoorstelling met animatie, theater, film en beweegbare elementen. Maar pas op: De Vervelende Bus is niet geschikt voor opgewonden standjes zonder geduld!

 

Op 28 april staat de bus in Enschede zuid bij het Winkelcentrum, en op 29 april bij de bibliotheek in Enschede zuid. Op 30 april in Enschede Noord bij winkelcentrum Deppenbroek en op 1 mei bij Noaberhuus Glanerbrug, op 4 mei bij Livio De Hatteler en op 5 mei op het Vrijheidsfestival op de Oude Markt. Elke dag zijn er voorstellingen om 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 en 17.00 uur. Kaarten zijn te boeken via www.concordia.nl/de-vervelende-bus.