Pyjama-ontbijt met Buurman & Buurman

Pyjama-ontbijt met Buurman & Buurman

Pyjama-ontbijt met Buurman & Buurman

In de meivakantie mag je weer in je mooiste pyjama of onesie naar de film! En vooraf lekker ontbijten. Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Bij de filmpjes van Buurman & Buurman hebben een Nieuw Huis (2017)weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn.

 Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

 Vanaf 9.00 uur zorgen we samen met De Noorman voor een lekker ontbijt met broodjes, fruit, melk en een sapje. Reserveren is niet mogelijk voor deze voorstelling. Start ontbijt 9.00 uur, start film 9.45 uur.


Kaartjes: https://www.filmhuisdekeizer.nl/programma/5362/pyjama-ontbijt-met-buurman-buurman/