Koningsdag in de gemeente Deventer

Koningsdag in de gemeente Deventer

Koningsdag in Bathmen

Ook dit jaar verzorgt de Stichting Oranjecommissie Bathmen de organisatie van Koningsdag in Bathmen. Aan het volledige programma wordt nog gesleuteld, maar aan traditie zal het niet ontbreken!

Van 09.30 - 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op: http://www.oranjecommissiebathmen.nl/

Een Koninklijke dag in Bathmen!

Koningsdag in de stad Deventer

  • Kindervrijmarkt

Wil je graag een zakcentje bijverdienen en heb je nog spullen te verkopen? Of wil je graag de kleedjes afstruinen op zoek naar iets bijzonders? Dan moet je op de jaarlijkse Kindervrijmarkt zijn, die van 08.00 – 15.00 uur gehouden wordt in het centrum van Deventer (Brink – Keizerstraat – Zandpoort). Vanaf 06.00 uur mag je al een plekje zoeken. Let op: deelname t/m 12 jaar.

  • Pannenkoeken op het Broederenplein

Alle kinderen t/m 12 jaar die op de Kindervrijmarkt spulletjes hebben verkocht, zijn van 14.00 - 16.30 uur van harte welkom op het Broederenplein om te genieten van een (gratis) pannenkoek.

  • Oranjefeest in het Worpplantsoen

In het groen van het Worpplantsoen wordt van 13.00 – 17.00 uur Koningsdag gevierd met een internationaal muziekfestijn. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op: www.muziekkoepelneringbogel.nl

  • Koningsdag bij het Burgerweeshuis

Tijdens Koningsdag 2019 kun je van 14.00 - 20.00 uur in de mooie binnentuin van het Burgerweeshuis genieten van rock, roots, bluegrass en veel gezelligheid. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op: www.burgerweeshuis.nl

  • Deventer Koningsfestival

Vanaf 11.00 - 00.00 uur kun je in het Havenkwartier met het hele gezin genieten van een uitgebreid programma met lekker dansen, heerlijk eten, relaxen en veel muziek. Met o.a. Gerard Ekdom, Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes en Woezel & Pip. De toegang is gratis. 

Koningsdag in Diepenveen

In het centrum van Diepenveen vindt op Koningsdag van 10.00 – 17.00 uur weer de grote Oranjebraderie plaats. Een groot aantal enthousiaste kraamhouders, verenigingen en kinderen bieden hun waren aan, maar tijdens deze dag vinden er ook veel andere activiteiten en optredens plaats. Er zijn diverse terrasjes met live muziek, verdeeld over het braderiegebied.

Kijk voor meer informatie op www.braderiediepenveen.nl.

Koningsdag in Lettele

Stichting Evenementen Commissie Lettele organiseert een gezellige ochtend op het Kerkplein.

In hoofdzaak is deze ochtend gericht op kinderactiviteiten, waaronder een kleedjesmarkt, skelterrace en een heuse drek-race, waarbij kinderen in wedstrijdvorm ploeteren over de bruggetjes, door het water en over de modderpaden.

Voor de ouderen is er een fietssterrit uitgezet waarna het bij terugkomst op het kerkplein op het terras gezellig nababbelen is onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers.

Koningsdag in Okkenbroek

Geen informatie beschikbaar

Koningsdag in Schalkhaar

Geen informatie beschikbaar