GRATIS Kookworkshop voor kids

  • van:  13 februari 2019 15:00
  • tot:  13 februari 2019 18:00
GRATIS Kookworkshop voor kids

Houden jouw kinderen ook zo van koken? Laat ze dan op 13 februari meedoen aan de GRATIS kookworkshop voor kids bij de Maathoeve in Heeten.

Kinderkookboek Overijssel

Het project 'Kinderkookboek Overijssel' is nog steeds niet afgelopen. Eerst was er natuurlijk op 21 november de kick off in het IJsselhotel. Daarna kwam de receptenwedstrijd (zijn jullie ook zo benieuwd, wie er gaat winnen?). En nu kunnen alle kinderen uit Overijssel meedoen aan de GRATIS kookworkshop.

De Maathoeve in Heeten

De kookworkshop wordt gehouden bij de Maathoeve in Heeten, een schitterende locatie waar je ook kookworkshops kunt volgen. Het leuke is, dat de Maathoeve helemaal in het teken staat van lokale streekgerechten. 

De kookworkshop

Agnes, de eigenaresse van de Maathoeve, is ook kok. Zij heeft een 3-gangen menu van streekproducten samengesteld, dat de kinderen samen gaan bereiden en opeten.  

Doen jullie kids ook gezellig mee?

Zijn jullie ook zo enthousiast en willen de kids (9-13 jaar) wel meedoen aan de workshop? Geef ze dan vóór 9 feburari op via info@kinderkookboekoverijssel.nl.

Locatie: Recreatiebedrijf de Maathoeve, Witteveenseweg 23, 8111 RP Heeten, https://www.maathoeve.nl/

Extra informatie

De kinderkookmiddag wordt als onderdeel van het project Kinderkookboek Overijssel kosteloos aangeboden door Deventer Verhaal in samenwerking De Maathoeve en ‘Salland Eet en Boert Bewust’.

Het Groot Kinderkookboek van Overijssel in een initiatief van Deventer Verhaal en komt voort uit de tentoonstelling 'Koken voor Kinderen' die nog tot medio juni te zien is bij Speelgoedmuseum Deventer.

Kijk voor meer informatie over het project op www.kinderkookboekoverijssel.nl.

Tot ziens bij de Maathoeve!