Film Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes bij Filmhuis De Keizer (4-8 jaar)

Film Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes bij Filmhuis De Keizer (4-8 jaar)

Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes is een heerlijke familiefilm voor grote en kleine speurneuzen. 

Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes

Gordon is al jarenlang politie inspecteur in het grote Dierenbos. De pad leidt een rustig bestaan en denkt vaak aan zijn pensioen. Het is al bijna zover! Wel doen allerlei verhalen over een gevaarlijke vos de ronde. Hoewel de geruchten steeds angstaanjagender worden, heeft niemand de vos de laatste jaren nog gezien.

Op een witte winteravond krijgt Gordon bezoek van een eekhoorn. Er is iets verschrikkelijks gebeurd. Iemand heeft zijn hele voorraad noten gestolen. Hoe komt hij nu de winter door? Als Gordon heel rustig zijn onderzoek opstart, ontmoet hij een slimme muis. Ze heeft geen naam, geen huis en geen werk. Gordon noemt haar Paddy, geeft haar een bed op het politiebureau en stelt haar aan als zijn assistent. Samen zijn ze een geweldig team. Met haar goede neus en snelle leer­vermogen lossen ze de zaak van de gestolen nootjes op. Het was dit keer niet de vos en het lijkt duidelijk: Gordon kan met pensioen en Paddy wordt zijn opvolger. Ze is echter nog maar net begonnen of er is al weer een nieuwe zaak. Een ei uit het nest van de eksters ontbreekt. De bosdieren weten het zeker, nu is het wél de vos. Paddy wil graag bewijzen dat ze het helemaal alleen kan, maar dan worden er ook nog eens twee jonge dieren vermist. Ze vraagt de ervaren inspecteur Gordon om hulp en samen lossen ze de zaak op. Had de vos er dit keer iets mee te maken?

Adviesleeftijd 4 tot 8 jaar

Reserveer alvast een plekje of koop alvast je kaartje via www.filmhuisdekeizer.nl/programma/5445/gordon-paddy-en-de-zaak-van-de-gestolen-nootjes-nl/